KinderOntwikkelingsCentrum Carpe Diem  

Achterom 25, 2611PL, Delft

9,1
KinderOntwikkelingsCentrum Carpe Diem, Delft - Beste-kinderdagverblijf

Carpe Diem is een kleinschalige, zeer professionele kinderopvang waar het kind en de ouders voorop staan. Onze pedagogisch medewerksters hebben veel ervaring en weten ieder kind een leuke, fijne dag te bezorgen. Wij hebben een stadstuin waarin de kinderen kunnen buitenspelen maar we wandelen... Lees meer »

Meer informatie

Bekijk alle kinderdagverblijven in Delft »

Kenmerken KinderOntwikkelingsCentrum Carpe Diem

Uurtarief vanaf
€ 6.20
Aantal kindplaatsen
28
Aantal leidsters
4
Horizontale groep
nee
Verticale groep
ja
Gemiddelde groepsgrootte

14
Oprichting
2000
Eten inclusief
ja
Luiers inclusief
ja
HKZ Keurmerk
nee
BSO aanwezig
nee
Min. aantal dagdelen
1
Halve dagopvang
ja
Flexibele opvang
ja
Opvang tijdens vakantie
ja
Voorschoolse educatie
ja
Meertalig
nee

Extra kenmerken

  • Kleinschalig
  • flexibel
  • vaste pedagogisch medewerksters

Laatste aanpassing door KDV (14 november 2018)

Wat biedt dit KDV?

Wij vinden het heel belangrijk dat kinderen buiten spelen. Wij gaan dan ook iedere dag naar buiten, wandelen, naar speeltuinen en met enige regelmaat naar het Delftse Hout.

Beste beoordeling

9,5

Super leuk en flexibel kinderdagverblijf!

28 december 2015 | Eva | Periode van: 9-2014 tot: heden

Gewoon een geweldige plek. Onze zoon van 1,5 jaar gaat met veel plezier 1 dag en 2 ochtenden per week bij de dames (en heer) spelen vanaf dat hij 10 weken oud was. Onze zoon huilde toen nog erg veel en sliep erg slecht in verband met reflux problemen. Carpe Diem heeft hier altijd in meegeholpen en hem extra persoonlijke aandacht gegeven als hij dit nodig had. Ook over het geven van afgekolfde borstvoeding en medicijnen hebben zij nooit moeilijk over gedaan. Wij voelen ons erg vertrouwd met Carpe Diem, met name de vriendelijkheid, zorgzaamheid en openheid. Daarnaast stellen wij de flexibiliteit en persoonlijkheid door de kleinschaligheid enorm op prijs. Ook de foto's van de 'avonturen' zoals uitstapjes met de bolderkar naar de speeltuin, verkleedpartijtjes en verjaardagen op de besloten Facebook pagina vinden wij heel erg leuk! (uiteraard alleen met toestemming). Er is ook steeds weer een ander thema zoals de seizoenen, boekenweek of feestdagen waar de kinderen actief mee bezig zijn.

Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie, Flexibel, Persoonlijk, Ervaren, Knus gevoel (niet klein), Afgesloten tuin, Openheid, Gezond eten en drinken, Educatief

BEKIJK ALLE BEOORDELINGEN

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:00
Dinsdag
07:30 - 18:00
Woensdag
07:30 - 18:00
Donderdag
07:30 - 18:00
Vrijdag
07:30 - 18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Inspectierapporten

Bekijk GGD inspectie rapporten van dit kinderdagverblijf »

Dit is de pagina van KinderOntwikkelingsCentrum Carpe Diem in Delft. Hier vind je kenmerken, informatie en beoordelingen van andere ouders over de opvanglocatie.


Login om deze pagina te bewerken »