Kindergarden Amersfoort De Berg  

Bergstraat 7, 3811NE, Amersfoort

Kindergarden Amersfoort De Berg, Amersfoort - Beste-kinderdagverblijf

In een karakteristiek pand uit het begin van de vorige eeuw – vlakbij het centrum – vindt u Kindergarden Amersfoort De Berg. De verschillende groepsruimten in deze voormalige villa zijn royaal van opzet. In de warme, huiselijke inrichting zijn sfeervolle, authentieke elementen bewaard... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
In een karakteristiek pand uit het begin van de vorige eeuw – vlakbij het centrum – vindt u Kindergarden Amersfoort De Berg. De verschillende groepsruimten in deze voormalige villa zijn royaal van opzet. In de warme, huiselijke inrichting zijn sfeervolle, authentieke elementen bewaard gebleven. Uiteraard zijn alle voorzieningen op Kindergarden niveau. Ook door de goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid een meer dan aantrekkelijke locatie.

Kinderdagverblijf Kindergarden Amersfoort De Berg heeft:

Kinderopvang vanaf 2 maanden tot 4 jaar
Groepen met leeftijdsgenootjes (horizontale groepen)
2 babygroepen (0 t/m 2 jaar)
1 dreumesgroep (1 t/m 3 jaar)
2 peutergroepen (2 t/m 4 jaar)
Sfeervolle locatie
Pedagogisch
beleid
Het pedagogisch beleid van Kindergarden omarmt de meest waardevolle inzichten en principes van de beste pedagogen. De visies van Rudolph Steiner, Emmi Pikler, Thomas Gordon, Loris Malaguzzi en Maria Montessori liggen er aan ten grondslag. De praktische uitwerking vindt u in Wereldwijs, ons pedagogisch programma.
Communicatie met ouders
U kent uw kind het beste. Weet waar zijn interesses liggen en waar het blij van wordt of extra gevoelig voor is. Valt u iets op bij uw kind of wilt u even met ons overleggen? Dan nemen we daar de tijd voor. Door heel bewust aandacht te schenken aan het uitwisselen van informatie tijdens de overdracht. bouwen we een goede relatie op.
Aanmeldings- procedure

Deze gegevens zijn nog niet gevuld.