De Vlindertuin  

Ketelboetershoek 19, 7328JE, Apeldoorn

9,2
De Vlindertuin, Apeldoorn - Beste-kinderdagverblijf

Kleinschalig kinderdagverblijf in Apeldoorn. Kleinschaligheid: kleinere groepen, vaste gezichten, persoonlijk contact, niet gebonden aan een bepaalde school of onderwijsrichting, onafhankelijk.... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Kleinschalig kinderdagverblijf in Apeldoorn.
Kleinschaligheid: kleinere groepen, vaste gezichten, persoonlijk contact, niet gebonden aan een bepaalde school of onderwijsrichting, onafhankelijk.
Pedagogisch
beleid
Wij staan voor kleinschaligheid en stralen dit uit in onze visie. Kleinschaligheid zorgt voor persoonlijk contact en persoonlijk contact is weer van groot belang voor de kwaliteit die de opvang van jonge kinderen nodig heeft. We zijn niet gebonden aan een school of onderwijsrichting en houden de kinderen graag nog even weg van de school (dat komt later allemaal wel!). De kleinste kinderen geven wij een zo rustig mogelijk dagritme dat helemaal aansluit op de thuissituatie.
Communicatie met ouders
Website met speciaal log-in gedeelte voor ouders. Maandelijkse nieuwsbrieven
Aanmeldings- procedure
Inschrijven bij de Vlindertuin kan door het invullen van het inschrijfformulier. Een rondleiding om een kijkje te nemen en sfeer te proeven is altijd een mogelijkheid bij ons! Ouders brengen hun grootste bezit naar een kinderdagverblijf, dus het zoeken naar een plek die aansluit, goed voelt en gerust stelt is erg belangrijk.