Kinderdagverblijf Nanoq  

Wilhelminastraat 35a, 4921KC, Made

9,3
Kinderdagverblijf Nanoq, Made - Beste-kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf Nanoq is een kleinschalig kinderdagverblijf in Made, met 1 verticale groep (0-4 jaar) van maximaal 12 kinderen per dag. Respect, veiligheid, vertrouwen en gemoedelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. We bieden opvang voor hele dagen, halve dagen, tijdelijk, flexibel en... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Kinderdagverblijf Nanoq is een kleinschalig kinderdagverblijf in Made, met 1 verticale groep (0-4 jaar) van maximaal 12 kinderen per dag. Respect, veiligheid, vertrouwen en gemoedelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. We bieden opvang voor hele dagen, halve dagen, tijdelijk, flexibel en incidenteel.
Pedagogisch
beleid
Het pedagogisch beleid is in te zien op onze website, www.kdv-nanoq.nl
Communicatie met ouders
Bij het brengen en halen van de kinderen. is er ruim tijd om informatie over te dragen. Daarnaast gaat er dagelijks een schriftje mee op en neer van thuis naar Nanoq. Over het jaar gezien worden er oudergesprekjes. ouderavond. workshops en gezamenlijke activiteiten gepland.
Aanmeldings- procedure
Ouders komen een kijkje nemen bij Nanoq om kennis te maken met het kinderdagverblijf, en om informatie te ontvangen. Er wordt direct besproken wat mogelijkheden zijn. Na invullen van het inschrijfformulier en betaling van het inschrijfgeld ontvangen ouders een bevestiging van de af te nemen kindplaats. Tegen de tijd dat het kind werkelijk het kinderdagverblijf gaat bezoeken, plannen we een intakegesprek om specifieke gegevens te bespreken.