Kinderopvangikke "de Dennen"  

Dennenstraat 71, 6543JP, Nijmegen

Kinderopvangikke

Kinderopvang Ikke opende in 2002 voor het eerst haar deuren. Het begon als een kleinschalig particuliere opvang met slechts 1 groep. Door een grote tevredenheid onder ouders en natuurlijk kinderen zijn we in 10 jaar snel gegroeid. Momenteel zijn er bij IKKE 4 groepen en hebben we in 2011 een... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Kinderopvang Ikke opende in 2002 voor het eerst haar deuren. Het begon als een kleinschalig particuliere opvang met slechts 1 groep. Door een grote tevredenheid onder ouders en natuurlijk kinderen zijn we in 10 jaar snel gegroeid. Momenteel zijn er bij IKKE 4 groepen en hebben we in 2011 een tweede vestiging met BSO geopend.

Kinderopvang Ikke speelt in op de vraag van ouders/verzorgers en de behoefte vanuit samenleving en bedrijfsleven naar goede kinderopvang.
In 10 jaar tijd hebben wij het Reggio Emilia beleid zo gevormd naar eigen idealen en wensen, dat het een prachtig uniek concept geworden is.
Pedagogisch
beleid
In de eerste vier levensjaren van een kind wordt de basis gelegd voor een eigen persoonlijkheid. Daarom is het belangrijk dat kinderen in deze periode voldoende geprikkeld worden. De natuurlijke behoefte en zelf dingen te ontdekken , te onderzoeken en te proberen moet dus zoveel mogelijk worden gestimuleerd. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat uw kind zich in haar of zijn eigen tempo optimaal kan ontwikkelen, zonder zich daar daadwerkelijk van bewust te zijn.
Communicatie met ouders
-
Aanmeldings- procedure
-