Kinderdagverblijf De Zeester  

Simon van Slingelandtpl 9, 8022BH, Zwolle

7,7
Kinderdagverblijf De Zeester, Zwolle - Beste-kinderdagverblijf

De Zeester is en blijft kleinschalig! Onze kracht is met name de vaste gezichten binnen ons team. Zie het als een verlening van uw huiskamer. Wij vangen uw kind op, maken het gezellig en nemen de tijd voor de ontwikkelingen, verzorging en opvoeding van uw kind! Wij zijn er voor uw kind en voor... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
De Zeester is en blijft kleinschalig!
Onze kracht is met name de vaste gezichten binnen ons team. Zie het als een verlening van uw huiskamer. Wij vangen uw kind op, maken het gezellig en nemen de tijd voor de ontwikkelingen, verzorging en opvoeding van uw kind! Wij zijn er voor uw kind en voor u!

Het kinderdagverblijf is een zelfstandig, particulier kinderdagverblijf. Er is een groep, waar plaats is voor maximaal zestien kinderen, die worden opgevangen door drie leidsters, ondersteund door maximaal twee stagiaires.

Het uitgangspunt van ons kinderdagverblijf is dat het kind centraal staat en bij ons kan rekenen op een liefdevolle en vertrouwde opvang door deskundig personeel.

Wij heten u van harte welkom voor een vrijblijvende persoonlijke rondleiding!

Het Zeester team
Pedagogisch
beleid
De hoofdoelen binnen ons pedagogisch beleid; Wij vinden het erg belangrijk dat een kind zich veilig en geaccepteerd voelt binnen de groep. Er zijn veel sociale activiteiten en spelletjes omdat we het samen zijn erg belangrijk vinden. Ook wordt er veel stilgestaan bij de ontwikkelingen van uw kind. We vinden het ook belangrijk dat de kinderen gevoel voor normen en waarden krijgen en elkaar met respect behandelen.
Communicatie met ouders
De communicatie vinden wij erg belangrijk binnen ons kinderdagverblijf. Wij houden van een open en eerlijke communicatie naar u als ouder. De communicatie met u als ouder vind vooral plaats tijdens de breng en ophaal momenten. de overdrachtsschriftjes en via de nieuwsbrieven. Omdat wij communicatie erg belangrijk vinden hebben wij hier de tijd een aandacht voor. Jaarlijks worden alle ouders uitgenodigd voor een 20-minuten gesprek. waar de ontwikkelingen van de kinderen worden besproken.
Aanmeldings- procedure
U kunt bellen met kinderdagverblijf De Zeester via 038-4550840 voor een persoonlijke gesprek en informatie. U kunt onze website bezoeken via www.kdvdezeester.nl en daar online een inschrijfformulier invullen. U kunt een afspraak maken voor een vrijblijvende persoonlijke rondleiding op De Zeester. Vanaf 1 september 2013 zijn wij geopend tot 18.00 uur!