Kinderopvang Het Kleine Prinsje  

Achlumerdijk 101, 8862AL, Harlingen

9,1
Kinderopvang Het Kleine Prinsje, Harlingen - Beste-kinderdagverblijf

U betaalt alleen dat wat u afneemt. Wel zo eerlijk vinden wij. Geen kleine letters of verrassingen achteraf. U zult verbaasd zijn als u uitrekent wat u kunt besparen. Wellicht een uitdaging voor u om hiernaar te kijken. We vinden het belangrijk dat een kind spelenderwijs bij ons leert. Een... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
U betaalt alleen dat wat u afneemt. Wel zo eerlijk vinden wij. Geen kleine letters of verrassingen achteraf. U zult verbaasd zijn als u uitrekent wat u kunt besparen. Wellicht een uitdaging voor u om hiernaar te kijken.
We vinden het belangrijk dat een kind spelenderwijs bij ons leert. Een kind mag nog écht kind zijn.
Pedagogisch
beleid
Bij kinderdagverblijf Het Kleine Prinsje draait alles om spelen en samen plezier maken. Het uitgangspunt hierbij is verantwoorde kinderopvang in een vertrouwde en veilige omgeving, waarin de kinderen zich spelenderwijs op hun eigen manier kunnen ontwikkelen. Lukt het vandaag niet, dan proberen we het morgen gewoon weer.
Communicatie met ouders
Communicatie is zeer belangrijk. Immers we hebben het over úw kostbaarste bezit. Daarom geven wij altijd een persoonlijke overdracht. Doordat we werken met vaste gezichten op de groep leren wij u en uw kind goed kennen. Dit is prettig voor ons maar helemaal voor u. Samen kijken we dezelfde richting op allemaal in het belang van uw kind.
Aanmeldings- procedure
Soepel! Een mailtje of belletje is voldoende. Dan nodigen we de ouder uit om langs te komen. We kunnen een heel mooi verhaal vertellen maar de sfeer proeven is toch het belangrijkste. 0517-769037 Bellen kan altijd !