Huisje Boompje Beestje - Bezuidenhout  

Bezuidenhoutseweg 231, 2594AM, 's-Gravenhage

Huisje Boompje Beestje - Bezuidenhout, 's-Gravenhage - Beste-kinderdagverblijf

Wij gaan elke dag naar buiten, door de voordeur. Elke dag verkennen we de groene delen van de stad. We worden vies, dat hoort er bij. Wij zijn een opvang waar muziek/ klanken, ritme en zang aanwezig zijn. De ruimte is met aandacht verzorgd en schoon. De ruimte bestaat uit natuurlijke... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Wij gaan elke dag naar buiten, door de voordeur. Elke dag verkennen we de groene delen van de stad. We worden vies, dat hoort er bij. Wij zijn een opvang waar muziek/ klanken, ritme en zang aanwezig zijn. De ruimte is met aandacht verzorgd en schoon. De ruimte bestaat uit natuurlijke materialen en nodigt uit tot spel en er wordt vrij door de ruimte gespeeld. We eten aan een met zorg gedekte tafel. Het eten is biologisch en de de producten die we gebruiken ecologisch. Onze opvang is ingericht zoals een woonhuis, met een eettafel en een bank.
Pedagogisch
beleid
Bij Huisje Boompje Beestje maken wij gebruik van verschillende methodes. Wij halen veel inspiratie uit de natuur de activiteiten daaromheen hebben van zichzelf motorische en sociaal-emotionele uitdagingen in zich. De belangrijkste aanwezigheid van een goede opvang, is goed personeel. Die zullen zich moeten durven open te stellen naar het kind, onbevooroordeeld. Onzen mensen geven veiligheid en warmte/omhulling die het kind nodig heeft.
Communicatie met ouders
Open en direct.
Aanmeldings- procedure
Contactformulier van de site invullen en toesturen per e-mail, dan wordt je uitgenodigd op de vestiging voor een kennismaking. Een van de eigenaren zal je ontvangen, want wij vinden het belangrijk elke ouder persoonlijk te ontmoeten.