De Voetstapjes  

Den Helderstraat 13, 2547SB, 's-Gravenhage

De Voetstapjes, 's-Gravenhage - Beste-kinderdagverblijf

De Voetstapjes biedt flexible kinderopvang op maat aan, waarbij u zelf bepaalt wanneer opvang gewenst is. Zo kunt u opvang afnemen wanneer u wilt tussen 05:00u en 20:00u, kunt u opvang afnemen per uur in plaats van per dag(deel) en heeft u de mogelijkheid tot op de dag van opvang zelf om door te... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
De Voetstapjes biedt flexible kinderopvang op maat aan, waarbij u zelf bepaalt wanneer opvang gewenst is. Zo kunt u opvang afnemen wanneer u wilt tussen 05:00u en 20:00u, kunt u opvang afnemen per uur in plaats van per dag(deel) en heeft u de mogelijkheid tot op de dag van opvang zelf om door te geven dat u uw kind komt brengen. Al met al opvang volledig afgestemd op uw wensen en eisen.
Pedagogisch
beleid
In de leeftijd van 0-4 jaar zal het kind steeds verder ontwikkelen en groeien. Daarbij is het belangrijk om het kind de ruimte te geven in alle aspecten, zodat ze zelf kunnen ontdekken wie ze zijn. De centrale vraag die zij in deze leeftijd zullen onderzoeken is: “Wie ben ik?”. Bij De Voetstapjes staat deze ontdekking en ontwikkeling van het kind centraal. Wij helpen uw kinderen de eerste "voetstapjes" te zetten en bereiden uw kind daarmee voor op de toekomst.
Communicatie met ouders
Communicatie met de ouders vindt plaats door middel van persoonlijk direct contact. telefonisch contact en contact per e-mail. Daarnaast zijn wij te vinden via onze website. waar wij ook regelmatig nieuws delen. en op onze facebook pagina.
Aanmeldings- procedure
Zodra de ouders er voor kiezen om met ons in contact te treden plannen wij een persoonlijke afspraak in, zodat de ouders kennis kunnen maken met de locatie en het personeel. Daarna zullen een aantal wendagen ingepland worden en kunnen de ouders op basis van de gekozen contractvorm de gewenste opvang afnemen.