Onderdeel van: Le Petit

Le Petit  

da Costastraat 44, 2712EW, Zoetermeer

9,3
Le Petit, Zoetermeer - Beste-kinderdagverblijf

Le Petit biedt kleinschalige kinderopvang waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Zien, horen, voelen, ruiken, en proeven komen uitgebreid aan bod binnen het pedagogisch beleid. De toegankelijkheid van de leidsters en de veiligheid van de omgeving maken dat ouders met een gerust hart de... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Le Petit biedt kleinschalige kinderopvang waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Zien, horen, voelen, ruiken, en proeven komen uitgebreid aan bod binnen het pedagogisch beleid. De toegankelijkheid van de leidsters en de veiligheid van de omgeving maken dat ouders met een gerust hart de zorg voor hun kind aan Le Petit kunnen toevertrouwen.
Pedagogisch
beleid
De reggio-benadering wordt weleens de pedagogiek van het luisteren genoemd, in plaats van het vertellen. De gedachte van Reggio Emilia is het volgende: kinderen worden geboren met velen mogelijkheden, zijn sterk, krachtig en creatief. Kinderen zijn onderzoekers en door en door leergierig en nieuwsgierig. Wat wij als volwassenen kunnen doen is kinderen mogelijkheden bieden om zich op hun eigen wijze te kunnen ontwikkelen, want ieder kind is uniek.
Communicatie met ouders
Via de Le Petit app en middels de overdracht tijdens de breng en haalmomenten.
Aanmeldings- procedure
Ouders kunnen een rondleiding aanvragen of hun kind aanmelden via de website.