Onderdeel van: Klein maar Dapper

Klein maar dapper  

Rijnlaan 25, 3207PE, Spijkenisse

9,1
Klein maar dapper, Spijkenisse - Beste-kinderdagverblijf

KLEIN MAAR DAPPER is een dagopvang voor kinderen van 2-4 jaar, gecombineerd met peuteronderwijs. Een initiatief van Dominique Reincke en Simone Luneburg: twee zussen met een gezamenlijk doel. Bij KLEIN MAAR DAPPER geniet u van het voordeel dat uw kind de gehele dag op een educatieve manier wordt... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
KLEIN MAAR DAPPER is een dagopvang voor kinderen van 2-4 jaar, gecombineerd met peuteronderwijs. Een initiatief van Dominique Reincke en Simone Luneburg: twee zussen met een gezamenlijk doel.

Bij KLEIN MAAR DAPPER geniet u van het voordeel dat uw kind de gehele dag op een educatieve manier wordt opgevangen.
We richten ons voornamelijk op de taalontwikkeling van de peuter. Door maatwerk te bieden verwachten we een basis te leggen die een prettige doorstroom naar het basisonderwijs mogelijk maakt.

Peuters dienen in een warme omgeving opgevangen te worden. Wanneer dit het geval is zal een kind emotioneel vrij worden, zelfvertrouwen krijgen en nieuwsgierigheid ontwikkelen. Dit zijn de drie basisvaardigheden die een kind nodig heeft om zich goed te kunnen ontwikkelen op allerlei vlakken.

Pedagogisch
beleid

Deze gegevens zijn nog niet gevuld.

Communicatie met ouders

Deze gegevens zijn nog niet gevuld.

Aanmeldings- procedure
U kunt ons bellen voor een intake gesprek. Locatie Schenkel: 06 48 12 00 96 Locatie Maaswijk: 06 19 59 05 04 Via een gesprek op de locatie van uw keuze, krijgt u een goede indruk van onze manier van werken en de opvang. We kunnen dan meteen voor u nakijken of er plek is op de dag die uw voorkeur heeft. Via een inschrijfformulier geeft u uw gegevens aan ons door en vervolgens zorgen wij voor een contract en is de inschrijving een feit.