Quality First, We Care, Day Care!  

Admiraal De Ruijterweg 348H, 1055NA, Amsterdam

Quality First, We Care, Day Care!, Amsterdam - Beste-kinderdagverblijf

Quality First, We Care, Day Care! biedt ouders en kinderen een dagopvang, dat meer is dan opvang alleen. De ontwikkeling van ieder kind op zich is leidend voor wat wij de kinderen aanbieden. Elke dag opnieuw vragen wij ons af wat de kinderen van ons nodig hebben en hoe we ze kunnen... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Quality First, We Care, Day Care! biedt ouders en
kinderen een dagopvang, dat meer is dan opvang alleen.

De ontwikkeling van ieder kind op zich is leidend voor wat wij de kinderen aanbieden. Elke dag opnieuw vragen wij ons af wat de kinderen van ons nodig hebben en hoe we ze kunnen ondersteunen, begeleiden en stimuleren in hun ontwikkeling. Om het beste uit de kinderen te halen bieden wij een gerichte, ontwikkelingsstimulerend dagprogramma aan.

Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich ontwikkelen tot evenwichtige en weerbare mensen met een positief beeld van zichzelf, van anderen en van de wereld.
Wij dragen daaraan bij door kwaliteit te leveren in alle aspecten van onze opvang: de medewerkers, het speelgoed, de voeding, dagindeling, activiteiteninvulling en faciliteiten.

Wij geven de kinderen vertrouwen, structuur en bieden een warme, veilige en vertrouwde omgeving waarin het kind het beste uit zichzelf kan halen en zich op eigen tempo en manier kan ontwikkelen tot wie het is.
Pedagogisch
beleid
Onze basiselementen van waaruit wij werken: Aandacht, respect en eerbied in de omgang met het kind. Iedereen is uniek en krijgt de ruimte om zichzelf te zijn en te ontwikkelen.
 Wij streven ernaar het kind een optimale omgeving te bieden om de verschillende competenties te ontwikkelen. Rust, ritme en herhaling biedt het kind herkenning en vertrouwen. Fantasie en het vrije spel zien wij als essentieel onderdeel van de ontwikkeling. In ons Pedagogisch Beleid vindt u onze werkwijze.
Communicatie met ouders
De drijfveer achter Quality First. We Care. Day Care! zijn twee ouders die een kinderdagverblijf wensten voor hun kinderen die écht pedagogisch werken als hoofddoel hebben en niet louter opvang alleen. Wij vinden het dan ook erg belangrijk om goed contact met de ouders te hebben en alle inbreng is dan ook zeer welkom.
Aanmeldings- procedure

Deze gegevens zijn nog niet gevuld.