Onderdeel van: Smallsteps B.V.

Donderkopjes  

Vlinderveen 225, 3205EB, Spijkenisse

7,3
Donderkopjes, Spijkenisse - Beste-kinderdagverblijf

Donderkopjes staat in de wijk Waterland. Er zijn verschillende basisscholen in de buurt. Dit zijn christelijke, katholieke en openbare scholen. Ook is er een montessori en jenaplan school in de buurt. Wij delen onze ruimte met bso Krullenbol van SKS Alles Kids. Er is een leuk park in de buurt... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Donderkopjes staat in de wijk Waterland. Er zijn verschillende basisscholen in de buurt. Dit zijn christelijke, katholieke en openbare scholen. Ook is er een montessori en jenaplan school in de buurt. Wij delen onze ruimte met bso Krullenbol van SKS Alles Kids.
Er is een leuk park in de buurt waar we naartoe kunnen gaan met de kinderen. Bovendien is er ook een winkelcentrum in de buurt met een supermarkt, bakker, etc. Deze voorzieningen komen goed van pas bij de invullingen van activiteiten bij onze thema’s.

De openingstijden zijn van 08.45 tot 11.45 uur en van 13.00 tot 15.00 uur. Bij deze peuterdagopvang kunnen de kinderen in de volgende groepen komen spelen op:
- dinsdagochtend & vrijdagmiddag
- maandagmiddag & donderdagochtend
- maandagochtend & donderdagmiddag
- dinsdagmiddag & vrijdagochtend
Pedagogisch
beleid
Bij ons staat de eigenheid van het kind centraal. Ieder kind is uniek en heeft een eigen karakter en ontwikkeltempo. Om zich te kunnen ontwikkelen, heeft een kind verzorging, geborgenheid, en uitdaging nodig. SKS Alles Kids wil kinderen helpen zich te ontwikkelen tot zelfstandige personen, die hun eigen keuzes kunnen maken. Daarnaast vinden wij het belangrijk, dat de kinderen het naar hun zin hebben bij SKS Alles Kids en zichzelf kunnen zijn, waarbij plezier voorop staat!
Communicatie met ouders
Wij communiceren met ouders via locatienieuwsbrieven. de klantenportal en de Opgevangen: ons magazine voor ouders. Ook tijdens haal- en brengmomenten staan de pedagogisch medewerkers voor u klaar.
Aanmeldings- procedure
U kunt uw kind aanmelden via het inschrijfformulier op onze website, waarna u een offerte toegestuurd krijgt. Als de overeenkomst is gesloten, wordt u door een pedagogisch medewerker van de locatie gebeld om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Met de medewerker bespreekt u de gewoontes van uw kind thuis, zodat deze tijdens de opvang zoveel mogelijk op elkaar worden afgestemd. Het wennen wordt individueel afgesproken, omdat dit voor ieder kind en iedere ouder anders is.