Violientje  

Vliepad 1, 3844EL, Harderwijk

Violientje, Harderwijk - Beste-kinderdagverblijf

Wij, Violinde, zijn een kleinschalige kinderopvang op antroposofische basis. Wij werken met een klein, gezellig team, waardoor alle kinderen alle leidsters kennen. Samen zorgen wij elke dag voor professionele en persoonlijke opvang voor alle kinderen van 2 tot 12 jaar. Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Wij, Violinde, zijn een kleinschalige kinderopvang op antroposofische basis. Wij werken met een klein, gezellig team, waardoor alle kinderen alle leidsters kennen. Samen zorgen wij elke dag voor professionele en persoonlijke opvang voor alle kinderen van 2 tot 12 jaar.
Pedagogisch
beleid
Het kleine kind heeft gezonde, voedzame voeding nodig om te groeien. Het eten en drinken wordt met zorg door de leidsters bereid en is bij voorkeur biologisch. Bij Violientje maken we gebruik van natuurlijke materialen. Kinderen kunnen zowel binnen als buiten vrij spelen. We maken bewust geen gebruik van programma', we hebben wel een vast dagritme.
Communicatie met ouders

Deze gegevens zijn nog niet gevuld.

Aanmeldings- procedure
Aanmelden kan telefonisch, via de mail of via de website. Ook zijn belangstellende ouders van harte welkom om de sfeer te komen proeven. Je kunt dagelijks tussen 9 en 10 uur ‘s morgens, zonder afspraak even binnen lopen.