Hojpiepeloj Kinderopvang  

St. Ignatiusstraat 11, 4817KA, Breda

9,0
Hojpiepeloj Kinderopvang, Breda - Beste-kinderdagverblijf

Hojpiepeloj is een laagdrempelige, kleinschalig en knus kinderdagverblijf, waar ouders, kinderen en leidsters met veel plezier heen gaan. ... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Hojpiepeloj is een laagdrempelige, kleinschalig en knus kinderdagverblijf, waar ouders, kinderen en leidsters met veel plezier heen gaan.
Pedagogisch
beleid
Binnen deze veilige omgeving stimuleert Kinderopvang Hojpiepeloj kinderen in hun cognitieve, sociaal-emotionele en motorische ontwikkeling. Hierbij is er aandacht voor de relaties tussen de kinderen, maar ook voor de individuele ontwikkeling van je kindje. Op het kinderdagverblijf leren zij om te gaan met leeftijdsgenootjes en is er aandacht voor normen en waarden. Een veilige en leerzame omgeving voor je kind, dat is toch precies wat je zoekt en ben je bij Hojpiepeloj aan het juiste adres
Communicatie met ouders
Wij vinden medezeggenschap van ouders niet alleen belangrijk maar ook zeer nuttig. we zien dit dan ook als leermogelijkheden! De oudercommissie op Hojpiepeloj bestaat uit minimaal 3 en maximaal 7 ouders. Om zeker te weten dat de belangen van zowel ouder als kind worden behartigd heeft de oudercommissie de bevoegdheid om de samenstelling van de commissie te bepalen. activiteiten te organiseren. financieel beleidvan de commissie te beheren en mee te beslissen over andere belangrijke onderwerpen.
Aanmeldings- procedure
Inschrijven voor kinderopvang bij Hojpiepeloj kun je doen middels de velden in te vullen op de website. Mocht je nou na 2 werkdagen niets gehoord hebben van ons, stuur ons dan deze gegevens via email naar aanmelden@bredakinderopvang.nl, of neem direct telefonisch contact op: 076-5218129.