Kinderopvang BijdeHandjes B.V.  

Frans Halsstraat 111, 3781EV, Voorthuizen

8,2
Kinderopvang BijdeHandjes B.V., Voorthuizen - Beste-kinderdagverblijf

Op ons kinderdagverblijf worden kinderen van 0 tot 4 jaar opgevangen in een veilige en vertrouwde omgeving. Ze kunnen samen spelen, zich ontwikkelen en het christelijke karakter kan voor uw kind herkenning oproepen met thuis. Het is belangrijk dat uw kind zich thuis voelt op ons... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Op ons kinderdagverblijf worden kinderen van 0 tot 4 jaar opgevangen in een veilige en vertrouwde omgeving. Ze kunnen samen spelen, zich ontwikkelen en het christelijke karakter kan voor uw kind herkenning oproepen met thuis. Het is belangrijk dat uw kind zich thuis voelt op ons kinderdagverblijf.

Individuele aandacht met veel liefde en geduld voor ieder kind vinden wij daarbij belangrijk. Ieder kind is immers uniek, heeft zijn eigen talenten en capaciteiten en ontwikkelt zich in zijn of haar eigen tempo.
Pedagogisch
beleid
De ontwikkeling van een kind is uniek. Ineens ontdekt een ouder of een leidster dat een kind iets kan dat het de dag ervoor nog niet kon. het ene kind ontwikkelt zich snel, de ander iets langzamer. Wij vinden de ontwikkeling erg belangrijk, op het kinderdagverblijf heeft ieder kind naast zijn/ haar dagboek ook een kindmap. Hierin houden wij heel nauwkeurig de ontwikkeling van ieder kind bij! We hebben zo een heel duidelijk beeld hoe een kind zich ontwikkelt bij BijdeHandjes.
Communicatie met ouders
www.bijdehandjes.info
Aanmeldings- procedure
www.bijdehandjes.info