Kinderdagverblijf Villa Eigen-Wijs  

Marconiplein 1, 2871JG, Schoonhoven

8,4
Kinderdagverblijf Villa Eigen-Wijs, Schoonhoven - Beste-kinderdagverblijf

Ons kinderdagverblijf heeft 6 groepen op de begane grond. 3 babygroepen en 3 peutergroepen. In het midden is een grote centrale speelhal met een glijkasteel en ander groot speelgoed voor de kinderen. Een ruim buitenspeelplein met een eigen speelgedeelte voor de baby's. De peuters kunnen zich... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Ons kinderdagverblijf heeft 6 groepen op de begane grond. 3 babygroepen en 3 peutergroepen. In het midden is een grote centrale speelhal met een glijkasteel en ander groot speelgoed voor de kinderen. Een ruim buitenspeelplein met een eigen speelgedeelte voor de baby's. De peuters kunnen zich uitleven op de glijbaan, op de fietsjes, wip, hoepels en ander speelgoed. Bij mooi weer gaan we er ook regelmatig met de kinderen op uit met de bolderkarren.
Pedagogisch
beleid
Wij werken volgens een pedagogisch beleid dat beschreven staat in het pedagogisch beleidsplan. Voor pedagogisch medewerkers is het pedagogisch beleidsplan het kader voor hun handelen. Wij bieden geborgenheid en veiligheid, door te zoeken naar wat bij het kind past. Dit kan betekenen een aai over de bol of een knuffel. We hebben spelmateriaal voor verschillende ontwikkelingsfases, maar niet teveel, zodat er genoeg ruimte is om vrij te spelen en ieder kind zijn eigen plekje kan creeren.
Communicatie met ouders
Via nieuwsbrieven die ouders via de mail krijgen. Mededelingenborden op de locaties. Facebook. Persoonlijk contact (telefonisch of via mail). Website
Aanmeldings- procedure
Het aanmelden van een kind is het snelste via het inschrijfformulier op onze website. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging van inschrijving. Als er op de gewenste ingangsdatum plaats is krijgt u van ons een contract toegestuurd. Nadat u het contract getekend retour gestuurd heeft volgt een aantal weken voor de plaatsing een intake gesprek met de pedagogisch medewerker van de groep waarop uw kind geplaatst is.