Kinderopvang Snoopy  

Tesselschadelaan 2, 7314LL, Apeldoorn

9,0
Kinderopvang Snoopy, Apeldoorn - Beste-kinderdagverblijf

Wij besteden veel aandacht aan warmte, veiligheid en geborgenheid waardoor uw kind zich snel bij ons thuis zal voelen. Door individuele aandacht ontstaat er een liefdevolle band en een veilige hechting met uw kind. Er werken betrokken en ervaren pedagogisch medewerkers. We ondernemen leerzame... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Wij besteden veel aandacht aan warmte, veiligheid en geborgenheid waardoor uw kind zich snel bij ons thuis zal voelen. Door individuele aandacht ontstaat er een liefdevolle band en een veilige hechting met uw kind. Er werken betrokken en ervaren pedagogisch medewerkers. We ondernemen leerzame uitstapjes en spelen dagelijks buiten in één van onze tuinen. Samen met de kinderen verzorgen wij onze kippen en konijnen. Er wordt d.m.v. activiteiten aandacht besteed aan de verschillende ontwikkelingsgebieden. Pedagogische medewerkers hebben een specialisatie zoals: peutergym, muziekles, babygebaren, babymassage, dier en natuur. Er is dagelijks leiding aanwezig om de ped.medewerkers te ondersteunen en de kwaliteit te bewaken. Onze allerkleinsten krijgen hun flesje/fruithapje op schoot, zodat zij warmte en veiligheid ervaren (attachment), waardoor zij zich sneller hechten aan onze medewerkers en dat bevordert de ontwikkeling van het kind.
Pedagogisch
beleid

Deze gegevens zijn nog niet gevuld.

Communicatie met ouders
'S ochtends en 's avonds bespreken we met onze ouders de bijzonderheden van hun kind(eren). Via Facebook en onze eigen App houden we ouders dagelijks op de hoogte van onze activiteiten (incl. foto). Via onze maandelijkse nieuwsbrief houden we ouders op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en activiteiten. Minimaal 1x per jaar maken we met de ouder(s) een afspraak om de ontwikkeling van hun kind op Snoopy te bespreken (sociale ontwikkeling/ motoriek/fantasie e.d.).
Aanmeldings- procedure
Bent u geinteresseerd? Bel of mail ons. Wij laten u graag de kwaliteit van Snoopy ervaren! U ontvangt een informatiesetje en we maken graag een afspraak met u voor een rondleiding.