het Kevertje  

Westerkade 36, 3511HC, Utrecht

9,0
het Kevertje, Utrecht - Beste-kinderdagverblijf

Het Kevertje is een klein, persoonlijk kinderdagverblijf met 25 jaar ervaring. De leiding is in handen van een pedagoog (tevens invalkracht) en de gediplomeerde groepsleidsters werken min. 3 dagen per week. Hierdoor is rust, regelmaat en kwaliteit verzekerd. Er is direct contact tussen directie... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Het Kevertje is een klein, persoonlijk kinderdagverblijf met 25 jaar ervaring.
De leiding is in handen van een pedagoog (tevens invalkracht) en de gediplomeerde groepsleidsters werken min. 3 dagen per week. Hierdoor is rust, regelmaat en kwaliteit verzekerd.
Er is direct contact tussen directie en ouders en bovendien is er een goed functionerende ouderraad. Rechtstreekse communicatie en een goede persoonlijke overdracht, aan het begin en einde van de dag, zorgen eveneens voor een goede samenwerking tussen het KDV en de ouders.
Zitten ouders onverwacht omhoog dan is 1 belletje of mailtje voldoende om de opvang van het kind te regelen.

Door de kleinschaligheid is er persoonlijke aandacht voor alle kinderen. Een goed op het kind afgestemde begeleiding is het motto.

Vanzelfsprekend zijn voeding en luiers inbegrepen.

Tbv de veiligheid van de kinderen zijn er bewakingscamera's buiten en binnen en is er een rechtstreekse verbinding met de brandweer. Er zijn 3 BHV-ers en iedereen heeft EHBO
Pedagogisch
beleid

Deze gegevens zijn nog niet gevuld.

Communicatie met ouders
Er is met de ouders op verschillende manieren contact. De ouderraad vertegenwoordigt de ouders . Dagelijks worden de ouders persoonlijk te woord gestaan. Er is voor alle kinderen een schriftje waarin geschreven wordt. Ieder half jaar worden de ouders uitgenodigd voor een 10 minuten gesprek met de pedagogisch medewerker. Met de directrice is rechtstreeks mailcontact of indien wenselijk telefonisch contact.
Aanmeldings- procedure
Ouders kunnen zich aanmelden via de aanmeldbutton op de website. www.hetkevertje.nl Zodra er plaats is wordt met de ouders contact opgenomen. Na akkoord wordt de plaatsingsovereenkomst toegezonden. Enkele weken voor de ingangsdatum worden de ouders uitgenodigd voor een intakegesprek. Er worden 2 halve wendagen, op kosten van het Kevertje, gepland.