Onderdeel van: Stichting Ludens

Hummeltje  

Costa Ricadreef 173, 3563TG, Utrecht

8,1
Hummeltje, Utrecht - Beste-kinderdagverblijf

Elke vrijdagochtend zijn (aanstaande) ouders van harte welkom om tussen 10. 00 - 12. 00 uur een kijkje te nemen in ons kinderdagverblijf. Kinderdagverblijf Hummeltje ligt aan de rand van het Vechtzoompark in Overvecht. We hebben één babygroep, één peutergroep en twee ‘verticale’... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Elke vrijdagochtend zijn (aanstaande) ouders van harte welkom om tussen 10.00 - 12.00 uur een kijkje te nemen in ons kinderdagverblijf.

Kinderdagverblijf Hummeltje ligt aan de rand van het Vechtzoompark in Overvecht. We hebben één babygroep, één peutergroep en twee ‘verticale’ groepen waarin kinderen van verschillende leeftijden samen spelen. Alle huiskamers zijn op de begane grond en grenzen aan een mooie, ruime buitenspeelplaats. In onze buitenbedjes kunnen baby’s in de frisse lucht tot rust komen en heerlijk slapen.
Spelend de wereld verkennen
Elke ochtend ontvangen we de kinderen liefdevol in hun eigen huiskamer. Van ieder kind hangen er een paar foto's van thuis aan de muur. Dat geeft een vertrouwd gevoel. Voorop staat dat kinderen zich veilig en geborgen voelen. Alleen dan kunnen ze zich goed ontwikkelen. Zo slapen baby's bij ons ook vaak eerst in een hangwieg of hangmat als de stap naar een bedje nog te groot is.

Ook structuur biedt aan kinderen zekerheid en rust. We hebben
Pedagogisch
beleid

Deze gegevens zijn nog niet gevuld.

Communicatie met ouders

Deze gegevens zijn nog niet gevuld.

Aanmeldings- procedure
via www.ludens.nl