Hoera Panningen, locatie Ruijsstraat  

Ruijsstraat 20, 5981CM, Panningen

9,0
Hoera Panningen, locatie Ruijsstraat, Panningen - Beste-kinderdagverblijf

U wilt uw kind niet brengen naar “zo maar” een plek voor opvang, maar naar een kindercentrum waar uw kind zich veilig en vertrouwd voelt. Waar de pedagogisch medewerkers weten hoe je met kinderen omgaat en met plezier en betrokkenheid hun werk doen. Waar kwaliteit, huiselijkheid,... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
U wilt uw kind niet brengen naar “zo maar” een plek voor opvang, maar naar een kindercentrum waar uw kind zich veilig en vertrouwd voelt. Waar de pedagogisch medewerkers weten hoe je met kinderen omgaat en met plezier en betrokkenheid hun werk doen. Waar kwaliteit, huiselijkheid, kleinschaligheid en professionaliteit hoog in het vaandel staan.

Bobo kindercentra biedt deze kwalitatief goede opvang tegen een betaalbare prijs. Uw kind speelt samen met andere kinderen in een vrolijke, lichte en veilige omgeving, met veel spelmaterialen en speelmogelijkheden. Wij bieden dagopvang, Peuterprogramma (PSZ) én buitenschoolse opvang zoveel mogelijk onder één dak bij de basisschool en dragen zorg voor een intensieve samenwerking met de basisschool waardoor de doorgaande ontwikkelingslijn gewaarborgd is;
Pedagogisch
beleid

Deze gegevens zijn nog niet gevuld.

Communicatie met ouders

Deze gegevens zijn nog niet gevuld.

Aanmeldings- procedure
Stuur een e-mail naar info@bobokindercentra.nl, bel 077-3589797 of kijk op onze website www.bobokindercentra.nl.