Kinderdagverblijf Safari  

Valutaboulevard 15, 3825BS, Amersfoort

8,7
Kinderdagverblijf Safari, Amersfoort - Beste-kinderdagverblijf

Wij zijn een kleinschalig kinderdagverblijf, gevestigd in de wijk Vathorst in Amersfoort. Ons kinderdagverblijf bestaat uit 2 groepen: 1 babygroep met maximaal 9 baby’s in de leeftijd van 0 t/m 2 jaar en een peutergroep met maximaal 14 kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Wij bieden een... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Wij zijn een kleinschalig kinderdagverblijf, gevestigd in de wijk Vathorst in Amersfoort.

Ons kinderdagverblijf bestaat uit 2 groepen: 1 babygroep met maximaal 9 baby’s in de leeftijd van 0 t/m 2 jaar en een peutergroep met maximaal 14 kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar.

Wij bieden een kleinschalige opvang met gediplomeerde leidsters.
Pedagogisch
beleid

Deze gegevens zijn nog niet gevuld.

Communicatie met ouders
wij vinden het erg belangrijk om een goed contact te hebben met de ouders dit doen wij door een overdracht aan begin en aan het einde van de dag. ouders hebben de mogelijkheid om te bellen en te mailen. de kinderen die bij ons zitten krijgen een op safariboekje mee waarbij de leidsters leuke verhalen in zetten om thuis door te lezen. iedere maand word er een informatiefolder verspreid aan de ouders over de activiteiten van de maand.
Aanmeldings- procedure
ouders kunnen altijd bellen voor een rondleiding en/of infomatieboekje. tevens kunnen ze zich inschrijven op www.kinderdagverblijfsafari.nl. en zullen wij u benaderen voor het maken van een afspraak.