Het Kroontje  

Dorpsstraat 168, 7468CT, Enter

9,5
Het Kroontje, Enter - Beste-kinderdagverblijf

Één van de moeilijkste beslissingen die u als ouder of verzorger moet nemen is misschien wel dat u uw kind toe moet vertrouwen aan de zorg van anderen. Wij begeleiden u daarin graag. Kinderdagpaleis het Kroontje is een kleinschalig kinderdagverblijf waar we uw kind liefdevol opvangen en... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Één van de moeilijkste beslissingen die u als ouder of verzorger moet nemen is misschien wel dat u uw kind toe moet vertrouwen aan de zorg van anderen. Wij begeleiden u daarin graag.
Kinderdagpaleis het Kroontje is een kleinschalig kinderdagverblijf waar we uw kind liefdevol opvangen en verzorgen in huiselijke sfeer. Wij streven ernaar een veilige en geborgen plek te creéren waardoor uw kind zich bij ons thuis voelt. Kind is Koning(in) bij ons. Professionaliteit en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Elk kind wordt in zijn of haar ontwikkeling gestimuleerd door gediplomeerde groepsleiding, waarbij natuurlijk liefdevolle verzorging voorop staat. Wij bieden vrij spel en gerichte activiteiten evenals een zekere regelmaat in het dagritme, passend bij de leeftijd en behoefte van ieder kind. Kinderdagpaleis Het Kroontje bestaat uit twee vestigingen, op loopafstand van elkaar. Kinderdagpaleis Het Kroontje 2 heeft 2 horizontale groepen(0-2 jaar en 2-4 jaar)elke groep heeft 12 plekken
Pedagogisch
beleid
Wij bieden vrij spel en gerichte activiteiten, evenals rust, reinheid en ritme. Uiteraard wordt dit afgestemd op de leeftijd en behoefte van uw kind.
Communicatie met ouders
Aan een goed contact met u als ouders of verzorgers hechten wij veel waarde. Tijdens het halen en brengen van uw kind staan wij altijd open voor een persoonlijk praatje. Voor de leidsters is het belangrijk op de hoogte te zijn van uw thuissituatie. Op deze manier kunnen zij zich gemakkelijk verplaatsen in de belevingswereld van uw kind. Dat is een pre bij het individueel begeleiden in de ontwikkeling.
Aanmeldings- procedure
aanmelden kan door een informatiepakketje aan te vragen of van de site te downloaden. U bent ten aller tijden van harte welkom om ons paleisje te komen bewonderen! Na inschrijving ontvangt u van ons een contract met daarop tevens de nodige gegevens voor het aanvragen van de kinderopvangtoeslag.