Pinkeltjesland  

Appelhof 16, 2201ZA, Noordwijk

8,4
Pinkeltjesland, Noordwijk - Beste-kinderdagverblijf

Pinkeltjesland ligt tussen Noordwijk en Katwijk, in een groene, gezonde en uitdagende omgeving. In ons kleinschalig Kinderdagverblijf bieden wij dagelijks aan maximaal 46 kinderen tussen 0-4 jaar flexibele en vaste opvang aan. Wij vinden het belangrijk dat kinderen zoveel mogelijk buiten kunnen... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Pinkeltjesland ligt tussen Noordwijk en Katwijk, in een groene, gezonde en uitdagende omgeving.
In ons kleinschalig Kinderdagverblijf bieden wij dagelijks aan maximaal 46 kinderen tussen 0-4 jaar flexibele en vaste opvang aan.
Wij vinden het belangrijk dat kinderen zoveel mogelijk buiten kunnen zijn om te ontdekken, te spelen en vooral plezier te hebben. Buiten zijn is gezond en stimuleert de kinderen op allerlei ontwikkelingsgebieden, zoals bijvoorbeeld de grove motoriek, taal en de zintuigen. Kinderen zijn buiten altijd bezig en leren spelenderwijs, ze krijgen meer zelfvertrouwen en ontdekken samen de natuur.
Bij Pinkeltjesland maakt ieder kind plezier. Ze mogen stampen in de plassen en spelen in het zand. Maar ook voor de plantjes zorgen, helpen bij het maken van soep met groente uit de moestuin en ervaringen opdoen in de ontdektuin. Baby’s kijken verwonderd naar de blaadjes die bewegen in de wind, terwijl grotere kinderen zien hoe alles groeit en bloeit.
Pedagogisch
beleid

Deze gegevens zijn nog niet gevuld.

Communicatie met ouders

Deze gegevens zijn nog niet gevuld.

Aanmeldings- procedure

Deze gegevens zijn nog niet gevuld.