de Kinderkamer  

Emopad 43, 5664PN, Geldrop

9,0
de Kinderkamer, Geldrop - Beste-kinderdagverblijf

De Kinderkamer Geldrop is groot en ruim opgezet. De Kinderkamer heeft verticale groepen, waar kinderen van klein tot groot (0-4jr) samen spelen en individueel worden uitgedaagd. Wel maken we twee uitzonderingen op deze groepen. De allerkleinsten worden opgevangen in een observatie -en... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
De Kinderkamer Geldrop is groot en ruim opgezet.

De Kinderkamer heeft verticale groepen, waar kinderen van klein tot groot (0-4jr) samen spelen en individueel worden uitgedaagd.

Wel maken we twee uitzonderingen op deze groepen.
De allerkleinsten worden opgevangen in een observatie -en ontwikkelingsgroep. Hier hebben zij, de ouders en de pedagogisch medewerkers, tijd om elkaar op een rustige en fijne manier te leren kennen.

De grootste kindjes van de dagopvang, vanaf ongeveer 3 jaar gaan naar een peutergroep. Zij worden spelenderwijs voorbereid op het "groter" worden en school.

Voor de kinderen vanaf 4 jaar beschikken wij over een apart Bso-Huis.
Zij hebben twee verdiepingen tot hun beschikking. De kleineren kunnen beneden spelen met o.a. Barbie's, Poppenhuizen, Lego, Playmobil en knutselen in een atelier.

De groteren mogen vertoeven op de Lounge-verdieping.
Zij kunnen biljarten, flipperen, tafeltennissen en relaxen op de fatboys terwijl ze via de beemer naar muziekclips kijken.
Pedagogisch
beleid
"Leer mij het zelf te doen" Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn/ of haar manier in een eigen tempo. Hier gaan de pedagogisch medewerkers binnen De Kinderkamer bewust mee om. Kinderen mogen zelf aangeven wat zij leuk vinden om te doen en waar op dat moment hun interesses liggen. Pedagogisch medewerkers worden intensief begeleid door groepshoofden en iedereen binnen De Kinderkamer denkt mee na over het beleid: team, ouders en kinderen.
Communicatie met ouders

Deze gegevens zijn nog niet gevuld.

Aanmeldings- procedure
www.dekinderkamer.nl 040-2893030 Bel gerust en u krijgt een uitgebreide rondleiding met uitleg over de gehele Kinderkamer Geldrop. Tot snel!