Onderdeel van: 't Kienderbènkske

't Kienderbenkske  

Kendelweg 1, 5853EL, Siebengewald

't Kienderbenkske, Siebengewald - Beste-kinderdagverblijf

Het kinderdagverblijf en de ontwikkelingsgerichte kinderopvang (OKI) bevinden zich in het schoolgebouw in Siebengewald (brede school). Er is nauwe samenwerking met met name de onderbouw van basisschool t Kendelke. Het kinderdagverblijf is geopend van 7:30 - 18:30 met uitbreiding vanaf 6:30 uur. ... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Het kinderdagverblijf en de ontwikkelingsgerichte kinderopvang (OKI) bevinden zich in het schoolgebouw in Siebengewald (brede school). Er is nauwe samenwerking met met name de onderbouw van basisschool t Kendelke. Het kinderdagverblijf is geopend van 7:30 - 18:30 met uitbreiding vanaf 6:30 uur. De OKI is altijd een combinatie van 2 vooraf bepaalde dagdelen van ongeveer 2,5 uur per dagdeel.
Pedagogisch
beleid
Het pedagogisch beleidsplan is volledig te downloaden via onze internetsite: www.kienderbenkske.nl
Communicatie met ouders
Tijdens breng- en haalmomenten vindt er terugkoppeling plaats. Ouders worden daarnaast geïnformeerd via onze nieuwsbrieven. Daarnaast wordt er middels themabrieven gecommuniceerd welke activiteiten er op de groepen plaatsvinden. Tevens kan het noodzakelijk zijn om n.a.v. de observaties een mondeling gesprek te laten plaatsvinden. Indien blijkt dat kinderen extra aandacht nodig hebben. zal dit tevens in een mondeling gesprek worden toegelicht.
Aanmeldings- procedure
Men schrijft zich in via het inschrijfformulier (via de locatie of onze internetsite). Na ontvangst, krijgen jullie een ontvangstbevestiging. Ongeveer 2 maanden voor de plaatsingsdatum sturen we de gegevens toe voor het intakegesprek en om de belastingteruggaaf tijdig aan te kunnen vragen. Ongeveer 2 weken voor de plaatsingsdatum worden jullie samen met jullie kind uitgenodigd voor het intakegesprek.