't Goudvisje  

Empelseweg 60, 5236PA, 's-Hertogenbosch

8,4
't Goudvisje, 's-Hertogenbosch - Beste-kinderdagverblijf

Contact tussen kinderen en natuur is erg belangrijk. Het is de missie van Kinderopvang ’t Goudvisje om de natuur zoveel mogelijk bij de kinderen te brengen in onze stadse omgeving. Hiermee bieden we kinderopvang en buitenschoolse opvang met een onderscheidend karakter. Het omgaan met dieren... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Contact tussen kinderen en natuur is erg belangrijk. Het is de missie van Kinderopvang ’t Goudvisje om de natuur zoveel mogelijk bij de kinderen te brengen in onze stadse omgeving. Hiermee bieden we kinderopvang en buitenschoolse opvang met een onderscheidend karakter.

Het omgaan met dieren en natuur is niet alleen leuk en ontspannend maar ook goed voor de ontwikkeling van kinderen.

Het dagritme bestaat uit een afwisseling van speel-leeractiviteiten en verzorg-leeractiviteiten, zoals bijvoorbeeld eten, drinken en handen wassen.
Bij baby’s is intensief overleg met ouder(s) noodzakelijk, zodat de opvang zoveel mogelijk aansluit op het eigen ritme bij u thuis.
Peuters passen zich aan op het dagritme van de groep. Pedagogisch Medewerkers gaan soepel om met het dagritme en spelen daarmee in op de behoefte van kinderen. Kinderen krijgen de tijd en ruimte om activiteiten af te ronden en zaken op het eigen tempo te leren en te ervaren.
Pedagogisch
beleid
Wij bieden kinderen betrouwbare opvang in een inspirerende, veilige en natuurrijke omgeving. Er is ruimte voor de uniekheid en talenten van ieder kind, zodat ze zich veilig voelen en onder andere de persoonlijke en sociale competenties kunnen ontwikkelen. Daarnaast kiezen wij voor natuurbeleving en ruimte. Contact tussen kinderen en natuur is erg belangrijk. Het is onze missie de natuur zoveel mogelijk bij de kinderen te brengen.
Communicatie met ouders
Kinderen varen wel bij persoonlijke begeleiding en verdienen deze een-op-een aandacht. Ervaring leert dat het daarbij belangrijk is om zo goed mogelijk aan te sluiten op de wensen van ouders en kind. Contact maken. contact houden en bijzonderheden uitwisselen over de situatie thuis en op de opvang. is hierbij essentieel. We zijn hierbij altijd alert op het 'welbevinden' van het kind. We bouwen samen met u aan een vertrouwensband die erop gericht is uw kind zo goed mogelijk te begeleiden.
Aanmeldings- procedure
Inschrijven kan digitaal via onze website of telefonisch via 073 - 522 16 70 bij onze afdeling Planning & Plaatsing. Wij nemen binnen 3 werkdagen na uw inschrijving contact met u op voor een aanbod op maat. U ontvangt, indien mogelijk, een plaatsingsovereenkomst voor de gewenste dagen.