Het Paleisje Nesselande  

Groeneweg 6, 3059LC, Rotterdam

8,6
Het Paleisje Nesselande, Rotterdam - Beste-kinderdagverblijf

‘Het Paleisje’ biedt opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar in een kindvriendelijke omgeving, die voldoende ruimte, uitdaging en ontplooiingsmogelijkheden biedt. En waar ieder kind zich veilig en gerespecteerd voelt, in nauwe samenwerking met de ouders. Bij ons kunt u uw kind met een gerust... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
‘Het Paleisje’ biedt opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar in een kindvriendelijke omgeving, die voldoende ruimte, uitdaging en ontplooiingsmogelijkheden biedt. En waar ieder kind zich veilig en gerespecteerd voelt, in nauwe samenwerking met de ouders.
Bij ons kunt u uw kind met een gerust hart achterlaten terwijl u onbezorgd uw bezigheden voort kunt zetten.
‘Het Paleisje’ staat voor kwaliteit en zij streeft ernaar om uw kind een zo prettig mogelijk verblijf te bieden tijdens de gehele opvangperiode.
Pedagogisch
beleid
‘Het Paleisje’ staat voor kwaliteit en wil hierover graag ouders/verzorgers en belangstellenden informeren. Dit wordt gedaan door het presenteren van het pedagogisch beleidsplan. Hierin is de kwaliteit vastgelegd en dus toetsbaar gemaakt. Het pedagogisch beleidsplan geeft weer wat de visie is van ‘Het Paleisje’ op de ontwikkeling van kinderen. Daar de kinderopvang voortdurend in ontwikkeling is, wordt het beleid ook regelmatig bijgesteld.
Communicatie met ouders
‘Het Paleisje’ ziet de ouders als haar klanten. Contact met de klant is belangrijk om te weten wat de wensen maar zeker ook wat de klachten en/of opmerkingen zijn. We streven naar een zuivere open communicatie tussen ouders en medewerkers.
Aanmeldings- procedure
Bij 'Het Paleisje' kunt u uw kind inschrijven vanaf het moment dat u in verwachting bent via de website www.hetpaleisje.nl of via het aanmeldingsformulier dat op kantoor verkrijgbaar is. Er wordt zo spoedig mogelijk contact opgenomen.