KDV Groothandelsgebouw  

Stationsplein 45, 3013AK, Rotterdam

KDV Groothandelsgebouw, Rotterdam - Beste-kinderdagverblijf

In het Groot Handelsgebouw, op loopafstand van het Centraal Station, bevindt zich ons kinderdagverblijf op de tweede verdieping. Hier heerst een warme, huiselijke sfeer die gekenmerkt wordt door het gebruik van zachte kleuren in combinatie met natuurlijke materialen. Door de grote raampartijen en... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
In het Groot Handelsgebouw, op loopafstand van het Centraal Station, bevindt zich ons kinderdagverblijf op de tweede verdieping. Hier heerst een warme, huiselijke sfeer die gekenmerkt wordt door het gebruik van zachte kleuren in combinatie met natuurlijke materialen. Door de grote raampartijen en de vele doorkijkjes zijn de lokalen licht en hebben een open karakter. Aan de zijde van het station hebben de kinderen goed uitzicht op de treinen. Er is een fijne buitenspeelruimte voorzien van speelmaterialen.
Pedagogisch
beleid
Het Steigertje vind een vast dagritme belangrijk; dan weet uw kind het aan toe is. Vaste medewerkers op de groep, zorgen voor rust en regelmaat. Een warme, vers gemaakte maaltijd is heel belangrijk voor een gezond eetpatroon. Dit zorgt voor een uurtje gezelligheid en biedt de gelegenheid om met elkaar te praten over de dag. Ook de inrichting is gericht op het kind; speelgoed staat op ooghoogte zodat de kinderen er goed bij kunnen. Muziekjuf Anneke verzorgt muziek- en danslessen.
Communicatie met ouders
Bij het ophalen en brengen wordt de tijd genomen om de dag door te nemen.
Aanmeldings- procedure
Kijken op locatie is belangrijk; dan weet je wat je kiest. Daarna volgen wendagen, voordat daadwerkelijk gestart wordt met vast dagopvang.