De Droomplaats Kiekeboe  

Overschiese Kleiweg 555, 3045LJ, Rotterdam

8,6
De Droomplaats Kiekeboe, Rotterdam - Beste-kinderdagverblijf

KINDEROPVANG, PEUTERSPEELZAAL & BSO DE DROOMPLAATS OVERSCHIEEdit Entry Kinderopvang Overschie De Droomplaats Kiekeboe – Kinderdagverblijf Onze vestiging Kiekeboe in Rotterdam, is klein sfeervol kinderdagverblijf, gevestigd naast het verzorgingstehuis Stadszicht van het Laurens. Onze vestiging... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
KINDEROPVANG, PEUTERSPEELZAAL & BSO DE DROOMPLAATS OVERSCHIEEdit Entry
Kinderopvang Overschie

De Droomplaats Kiekeboe – Kinderdagverblijf

Onze vestiging Kiekeboe in Rotterdam, is klein sfeervol kinderdagverblijf, gevestigd naast het verzorgingstehuis Stadszicht van het Laurens. Onze vestiging bestaat uit twee gebouwen, vlak naast elkaar. In het ene gebouw is er ruimte voor 2 babygroepen en in het andere gebouw bevindt zich de dreumes en de peutergroep. Beide gebouwen zijn omringd door een mooi park en pal naast ons kinderdagverblijf bevindt zich een kinderboerderij. Het dagverblijf is niet te zien vanaf de straat. Wanneer u de parkeerplaats van stadszicht oprijdt, komt u van zelf bij ons dagverblijf.

Onze vestiging kiekeboe heeft een prettige samenwerking met het verzorgingstehuis. Wij gaan regelmatig langs om voor de bewoners te dansen en samen met de bewoners te zingen. Ook komen er af en toe bewoners (begeleid) naar ons kinderdag verblijf, om bijvoorbeeld voor te lezen. We merken
Pedagogisch
beleid

Deze gegevens zijn nog niet gevuld.

Communicatie met ouders

Deze gegevens zijn nog niet gevuld.

Aanmeldings- procedure

Deze gegevens zijn nog niet gevuld.