Villa Yip B.V.  

Kapelstraat-Noord 148, 5502CG, Veldhoven

9,0
Villa Yip B.V., Veldhoven - Beste-kinderdagverblijf

Bij Villa Yip Kinderdagverblijf staan wensen en behoeften van u en uw kind voorop. Uw kind verdient het allerbeste. Kinderopvang van hoge kwaliteit in een huiselijk en sfeervol ingericht kinderdagverblijf te Veldhoven. Daar zorgen wij voor. Elke dag weer! Door ons kleinschalige karakter, komt... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Bij Villa Yip Kinderdagverblijf staan wensen en behoeften van u en uw kind voorop. Uw kind verdient het allerbeste. Kinderopvang van hoge kwaliteit in een huiselijk en sfeervol ingericht kinderdagverblijf te Veldhoven. Daar zorgen wij voor. Elke dag weer!
Door ons kleinschalige karakter, komt de zorg en aandacht terecht daar waar die hoort. Namelijk: bij uw kind en u als ouder!
Om kinderopvang van hoge kwaliteit te kunnen bieden gaan wij professioneel te werk. Geborgenheid, veiligheid en gezelligheid zijn basiselementen. Maar ook een uitdagende en moderne ”speel- en leeromgeving” draagt hieraan bij.
Daarnaast vinden wij een open en heldere communicatie belangrijk. U als ouder weet als geen ander wat u verlangt van een kinderdagverblijf. Daarop is ons beleid gericht. Als we goed weten wat u wilt, kunnen wij ons werk hierop afstemmen en onze kinderopvang nog beter maken!
Kortom: Villa Yip, hét Kinderdagverblijf in Veldhoven met kwaliteit & persoonlijke aandacht als handelsmerk!
Pedagogisch
beleid
Het pedagogisch beleidsplan & werkplan kunt u rechtstreeks per mail of telefonisch opvragen. Bent u al klant van Villa Yip? Dan kunt u deze gemakkelijk downloaden via ons extraweb.
Communicatie met ouders
We communiceren op diverse manieren om onze organisatie transparant te houden. Algemene & nieuwe informatie vindt u op villayip.nl en in onze maandelijkse digitale nieuwsbrief YipTaal! of op onze Villa Yip facebook pagina. Organisatorische informatie vindt u op ons extraweb (inzichtelijk voor klanten). Overdrachts & individuele ontwikkelingsinformatie: dagelijks bij het brengen en halen maar ook via het kindvolgsysteem en de bijbehorende kindgesprekken & overige persoonlijke gesprekken.
Aanmeldings- procedure
Aanmelden is vrijblijvend & kosteloos en kan via villayip.nl. U bent altijd welkom voor een eerste kennismaking & rondleiding. Pas dan kunt u een gevoel krijgen of onze opvang past bij uw persoonlijke wensen. Wij zijn u graag van dienst om een goede keuze te kunnen maken!