Kinderopvang Dikkie & Dik / Barrier  

Pieter Poststraat 13a, 5624BE, Eindhoven

9,1
Kinderopvang Dikkie & Dik / Barrier, Eindhoven - Beste-kinderdagverblijf

Het bieden van een constante, hoge kwaliteit opvang is bij Kinderopvang Dikkie & Dik erg belangrijk. Een kinderopvang van een hoge kwaliteit heeft een positieve invloed op kinderen. Het draagt bij in de ontwikkeling van de sociale-, emotionele-, cognitieve en motorische vaardigheden. De... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Het bieden van een constante, hoge kwaliteit opvang is bij Kinderopvang Dikkie & Dik erg belangrijk. Een kinderopvang van een hoge kwaliteit heeft een positieve invloed op kinderen. Het draagt bij in de ontwikkeling van de sociale-, emotionele-, cognitieve en motorische vaardigheden.
De kwaliteit komt in de eerste plaats van onze medewerkers, een vast team van enthousiaste en goed geschoolde krachten staat dagelijks voor de kinderen klaar. Daarnaast werkt kinderopvang Dikkie & Dik met VVE (Voor- en Vroegschoolse Educatie) en Video Interactie Begeleiding om een kwalitatief sterkere opvang te kunnen bieden.

Kinderopvang Dikkie & Dik biedt opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar op verschillende locaties in Woensel waaronder: Spilcentrum Acht, Spilcentrum De Barrier, Spilcentrum De Driestam en locatie Gerretsonlaan (Prinsejagt/Jagershoef). Kinderopvang Dikkie & Dik biedt dagopvang voor kinderen van 0-4 jaar, peuterspeelzaal voor kinderen van 2-4 jaar en buitenschoolse opvang.
Pedagogisch
beleid
Bij Kinderopvang Dikkie & Dik kunnen kinderen in een vertrouwde, uitdagende en stimulerende speel-leeromgeving optimaal opgroeien en ontwikkelen. In een huiselijke sfeer met een vast team wordt er aangesloten op de thuissituatie, zodat ouders en kinderen zich meteen thuis voelen.
Communicatie met ouders

Deze gegevens zijn nog niet gevuld.

Aanmeldings- procedure

Deze gegevens zijn nog niet gevuld.