Het Avontuur Kinderopvang  

St Gerardusplein 24A, 5644NG, Eindhoven

8,4
Het Avontuur Kinderopvang, Eindhoven - Beste-kinderdagverblijf

Stap in het avontuur, kom bij ons spelen Het Avontuur Kinderopvang is een zelfstandige kinderopvangorganisatie voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Op het kinderdagverblijf aan het Sint Gerardusplein 24 A in Eindhoven vindt u een plek waar uw kind zich welkom voelt en waar het zichzelf mag zijn. ... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Stap in het avontuur, kom bij ons spelen

Het Avontuur Kinderopvang is een zelfstandige kinderopvangorganisatie voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Op het kinderdagverblijf aan het Sint Gerardusplein 24 A in Eindhoven vindt u een plek waar uw kind zich welkom voelt en waar het zichzelf mag zijn.

Onze professionele, goed geschoolde, pedagogisch medewerkers kennen uw kind en stimuleren en begeleiden het op de ontdekkingsreis naar de volwassen wereld. Het Avontuur Kinderopvang is voor u als ouders een partner in de opvoeding. Wij hechten veel waarde aan het persoonlijk contact met u over het welbevinden en de ontwikkeling van uw kind.
Pedagogisch
beleid
Het Avontuur Kinderopvang biedt een vertrouwde, huiselijke sfeer, waar kinderen warmte, geborgenheid en ruimte voor de eigen specifieke ontwikkeling ervaren. Bovendien besteden wij aandacht aan omgangsregels en het stellen van grenzen. Wij dragen bij aan het ontwikkelen van sociale vaardigheden van kinderen. Hierbij spelen de wijze waarop wordt ingespeeld op het veelvuldig contact met leeftijdgenootjes een belangrijke rol. http://www.hetavontuurkinderopvang.nl/pages/17/pedagogisch-beleidsplan
Communicatie met ouders
Naast persoonlijke communicatie tijdens de haal- en brengmomenten worden er ook 'dagboekjes' bijgehouden waarin leuke en belangrijke gebeurtenissen en ontwikkelingen worden bijgehouden. ondersteund door foto's en/of kunstwerkjes van de kinderen. Eens per jaar (of vaker. indien gewenst) vindt er een oudergesprek plaats. Het Avontuur heeft ook een oudercommissie en maandelijks krijgt u een nieuwsbrief met alle nieuwe informatie omtrent Het Avontuur Kinderopvang.
Aanmeldings- procedure
U kunt zich aanmelden via de site: http://www.hetavontuurkinderopvang.nl/inschrijven U wordt dan uitgenodigd voor een gesprek met rondleiding.