Onderdeel van: Smallsteps B.V.

Waterwiebels  

Snoekenveen 949, 3205CK, Spijkenisse

8,6
Waterwiebels, Spijkenisse - Beste-kinderdagverblijf

Waterwiebels is een modern knus en gezellig kinderdagverblijf gelegen in de Wijk Waterland. Het pand staat in het teken van natuur, zand en natuurlijk water. Rondom het pand staan hoge bomen en grenst aan een parkje achter het pand. Er is een geweldige tuin met ook een speciaal baby gedeelte,... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Waterwiebels is een modern knus en gezellig kinderdagverblijf gelegen in de Wijk Waterland. Het pand staat in het teken van natuur, zand en natuurlijk water. Rondom het pand staan hoge bomen en grenst aan een parkje achter het pand. Er is een geweldige tuin met ook een speciaal baby gedeelte, een kruitunnel, doolhof en een zitgedeelte met eetbare vruchten. De ruimtes zijn groot en kleurrijk. Er is veel aandacht voor ontdekken en plezier.

De locatie heeft 6 horizontale groepen, 4 op de begaande grond en 2 op de 1e verdieping. Kinderen krijgen de mogelijkheid om gebruik te maken van de andere ruimtes indien zij daar behoefte aan hebben. In de groepen staat meubilair dat speciaal voor dit dagverblijf ontworpen is en in het teken staat van ontdekken. Waterwiebels maakt ook gebruik van een buitenbed waarmee kinderen de mogelijkheid krijgen om in de buitenlucht te slapen.
Pedagogisch
beleid
Bij ons staat de eigenheid van het kind centraal. Ieder kind is uniek en heeft een eigen karakter en ontwikkeltempo. Om zich te kunnen ontwikkelen, heeft een kind verzorging, geborgenheid, en uitdaging nodig. SKS Alles Kids wil kinderen helpen zich te ontwikkelen tot zelfstandige personen, die hun eigen keuzes kunnen maken. Daarnaast vinden wij het belangrijk, dat de kinderen het naar hun zin hebben bij SKS Alles Kids en zichzelf kunnen zijn, waarbij plezier voorop staat!
Communicatie met ouders
Alle kinderen tot en met 1 jaar krijgen een eigen schriftje waarin de medewerkers elke dag schrijven wanneer uw kind voedingen. verschoningen. etc. heeft gehad. Eens per jaar vindt er een 10 minutengesprek plaats over de ontwikkeling van uw kind. Verder communiceren wij met ouders via locatienieuwsbrieven. de klantenportal en de Opgevangen: ons magazine voor ouders. Ook tijdens haal- en brengmomenten staan de pedagogisch medewerkers voor u klaar.
Aanmeldings- procedure
U kunt uw kind aanmelden via het inschrijfformulier op onze website, waarna u een offerte toegestuurd krijgt. Als de overeenkomst is gesloten, wordt u door een pedagogisch medewerker van de locatie gebeld om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Met de medewerker bespreekt u de gewoontes van uw kind thuis, zodat deze tijdens de opvang zoveel mogelijk op elkaar worden afgestemd. Het wennen wordt individueel afgesproken, omdat dit voor ieder kind en iedere ouder anders is.