Onderdeel van: Smallsteps B.V.

Smallsteps Kinderopvang Groeneweg 43  

Groeneweg 43, 2661AL, Bergschenhoek

9,2
Smallsteps Kinderopvang Groeneweg 43, Bergschenhoek - Beste-kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf Groeneweg is een gezellig, ruim kinderdagverblijf waar elk kind uniek is. We werken met een vast team van pedagogisch medewerksters die al jaren werkzaam zijn bij ons. Het team is ervaren en betrokken, de pedagogisch medewerkers kennen de kinderen en de ouders goed. Groeneweg... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Kinderdagverblijf Groeneweg is een gezellig, ruim kinderdagverblijf waar elk kind uniek is. We werken met een vast team van pedagogisch medewerksters die al jaren werkzaam zijn bij ons. Het team is ervaren en betrokken, de pedagogisch medewerkers kennen de kinderen en de ouders goed. Groeneweg heeft zes verschillende groepsruimtes en een grote binnen hal. Waarvan vier kinderdagverblijf en twee BSO groepen. We hebben een grote tuin en alle groepsruimtes hebben direct toegang tot de tuin. De tuin is omringt door een hoog hek waardoor wij ook buiten de veiligheid van de kinderen kunnen garanderen. Tegenover Groeneweg bevindt zich een grote gratis parkeerplaats waar voldoende parkeer mogelijkheden zijn. Er bevinden zich in de nabije omgeving drie basisscholen en de sporthal. Wij nodigen u graag uit om eens langs te komen zodat u een indruk krijgt van ons kinderdagverblijf en u de sfeer kunt proeven.
Pedagogisch
beleid
Bij Groeneweg creëren wij een sfeer die ervoor zorgt dat de kinderen zich prettig en veilig voelen, vertrouwen hebben in eigen kunnen, respect ontwikkelen voor zichzelf en anderen, zelfstandig en sociaal vaardig zijn. Dit komt tot uiting in de vaste groepsruimtes waar de kinderen spelen en het team van vaste professionele pedagogisch medewerkers. Wij werken vanuit wat het kind al kan.
Communicatie met ouders
Wij hebben een open communicatie naar u als ouders en we hechten hier veel waarden aan. Elke dag is er de dagelijkse overdracht zowel mondeling als via de Konnect app. Foto's. nieuws en nieuwsbrieven kunnen we ook via de app met de ouders delen. Zo bent u volledig op de hoogte van het reilen en zeilen!
Aanmeldings- procedure
Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende rondleiding bij Groeneweg aan te vragen via: https://www.smallsteps.nl/nl/kinderopvang/bergschenhoek-groeneweg-43/rondleiding-aanvragen U kunt uw kind(eren) aanmelden via onze website: https://www.smallsteps.nl/kinderopvang/bergschenhoek-groeneweg-43#gref