Onderdeel van: Smallsteps B.V.

Kinderopvang Doenja  

Pieter Aertszstraat 106, 1074VT, Amsterdam

9,5
Kinderopvang Doenja, Amsterdam - Beste-kinderdagverblijf

Kom je bij ons spelen? Doenja is een kinderdagverblijf met zes groepen, in een historisch schoolgebouw in de Amsterdamse Pijp, met een ruime buiten-speelplaats. Het kinderdagverblijf bestaat uit drie baby- en drie peuter-groepen. Doenja is ook een voorschool. Dat betekent dat de... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf




Kom je bij ons spelen? Doenja is een kinderdagverblijf met zes groepen, in een historisch schoolgebouw in de Amsterdamse Pijp, met een ruime buiten-speelplaats. Het kinderdagverblijf bestaat uit drie baby- en drie peuter-groepen. Doenja is ook een voorschool. Dat betekent dat de peutergroepen met een vroeg- en voorschools educatieprogramma werken (VVE). De methode die wij gebruiken is Kaleidoscoop. Door het VVE-programma worden peuters elke dag weer uitgedaagd en bieden wij veel extra's aan. Zo komt er regelmatig een muzikant muziek met ons maken en zorgen wij dagelijks voor afwisselende activiteiten.
Kijk op onze website voor meer informatie of neem contact op voor een rondleiding. Doenja is onderdeel van de Kinderopvang Compagnie.
Pedagogisch
beleid
Bekijk het pedagogisch werkplan op onze website: http://www.kinderopvang-doenja.nl/over-doenja/beleid/pedagogisch-werkplan/
Communicatie met ouders
De meeste informatie is te vinden op onze website. Natuurlijk krijgen ouders regelmatig een nieuwsbrief per email. Doenja is ook te volgen op twitter: @kdvdoenja
Aanmeldings- procedure
Inschrijven kan via onze website: www.kinderopvang-doenja.nl