Onderdeel van: Kibeo

Kibeo Akelei Dirksland  

Akelei 2, 3247DD, Dirksland

9,4
Kibeo Akelei Dirksland, Dirksland - Beste-kinderdagverblijf

Kinderopvang 2BKidz is dé organisatie in kinderopvang op Goeree-Overflakkee. Onze kernwaarden: Transparant, betrouwbaar en betrokken! De oorsprong van de organisatie 2BKidz bevindt zich in een onvolledige invulling van de behoeften van ouders/verzorgers en beroepskrachten. Door inventarisatie... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Kinderopvang 2BKidz is dé organisatie in kinderopvang op Goeree-Overflakkee. Onze kernwaarden: Transparant, betrouwbaar en betrokken!

De oorsprong van de organisatie 2BKidz bevindt zich in een onvolledige invulling van de behoeften van ouders/verzorgers en beroepskrachten. Door inventarisatie van deze items is de basis gelegd van de invulling die 2BKidz met het pedagogisch beleid en locaties verzorgd.
Binnen de locaties het kind centraal met structurele observatie en maatwerk voor elk individu. Open en overzichtelijke groepsruimtes met een grote diversiteit aan materialen ter ontwikkeling van de kinderen.
Structurele training op specifieke thema's en veiligheid voor de beroepskrachten om de fysieke en emotionele veiligheid te waarborgen.

2BKidz streeft naar de optimale invulling met een luisterend oor naar de ouders en verzorgers, welke wij volledig proberen te ontzorgen en daarbinnen zorg te dragen voor de ontwikkeling van uw dierbaarste bezit, uw kind(eren).
Pedagogisch
beleid
In te zien via onze website www.2bkidz.nl
Communicatie met ouders
- Nieuwsbrief - Facebook - Website - Digitaal schriftje vanaf de groepen - Informatieavonden
Aanmeldings- procedure
- Rondleiding op onze locatie ter vrijblijvende oriëntatie - Inschrijving via het formulier vanaf de website of locaties. - Uitnodiging op de locatie voor doorspreken aanvraag en voorleggen offerte. - Uiterlijk 2 maanden tevoren een intake op de locatie met de beroepskracht van de betreffende groep