Kinderdagverblijf De Rups  

De Wielstraat 18, 4112JT, Beusichem

Kinderdagverblijf De Rups, Beusichem - Beste-kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf de Rups ligt in het dorp Beusichem. Het dagverblijf beschikt over een mooie groepsruimte met ruime buitenruimte. Ook de buitenschoolse opvang en het consultatiebureau zijn in het gebouw aanwezig. Door proffesionele pedagogisch medewerkers worden de behoeften van kinderen... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Kinderdagverblijf de Rups ligt in het dorp Beusichem. Het dagverblijf beschikt over een mooie groepsruimte met ruime buitenruimte. Ook de buitenschoolse opvang en het consultatiebureau zijn in het gebouw aanwezig.
Door proffesionele pedagogisch medewerkers worden de behoeften van kinderen gewaarborgd. Waarij rust, reinheid en regelmaat centraal staan. De ontwikkeling van de kinderen wordt op een speelse manier gestimuleerd volgens het Voor- en Vroegschoolse Educatieprogramma Piramide. Hierbij staan projecten die kinderen aanspreken centraal. Deze projecten worden vormgegeven doormiddel van uitdagende activiteiten die zowel binnen als buiten worden uitgevoerd.
Het dagverblijf beschikt over een ruime, groene buitenspeelruimte waarin wij dagelijks met de kinderen proberen te spelen.
Wij investeren in de band met kinderen en relatie met ouders. Elke dag zorgen wij voor een warme overdracht en stemmen het dagschema af op de wensen van ouders.
Pedagogisch
beleid
De werkwijze van Kinderopvang Rivierenland is in een aantal trefwoorden te karakteriseren: toegankelijk, direct, open, flexibel, klantgericht en betrouwbaar. Deze karakteristieken komen terug in de huisstijl en de inrichting.
Communicatie met ouders
Dagelijks ontvangen ouders een warme overdracht van de pedagogisch medewerkers. Bijzonderheden en het verloop van de dag worden gecommuniceerd. Voor alle kinderen wordt een herinneringsmap bijgehouden waarin verhaaltjes. knutsels en foto's staan. Doormiddel van een ouderlogin kunnen ouders hun kind afmelden. ruildagen aanvragen of bijzonderheden doorgeven. Onze afdeling Planning en Informatie zijn bereikbaar via: planning@krbv.nl of 0345 - 84 99 91.
Aanmeldings- procedure
Via onze website: www.kinderopvangrivierenland.nl kunt u een afspraak maken voor een rondleiding en uw kind inschrijven. Voor meer informatie mag u ook altijd bellen met de locatie: 06 – 426 28 271.