Vreewijk  

Beukendaal 191, 3075LE, Rotterdam

7,7
Vreewijk, Rotterdam - Beste-kinderdagverblijf

Vreewijk biedt dagopvang, buitenschoolse opvang (BSO), Plusopvang en samenwerking met een peuterspeelgroep. Kindcentrum Vreewijk is gevestigd in een klassiek schoolgebouw. De grote ruimtes en de hoge plafonds ademen een rustieke sfeer uit. Er is een grote tuin — om in te verdwalen — met veel... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Vreewijk biedt dagopvang, buitenschoolse opvang (BSO), Plusopvang en samenwerking met een peuterspeelgroep. Kindcentrum Vreewijk is gevestigd in een klassiek schoolgebouw. De grote ruimtes en de hoge plafonds ademen een rustieke sfeer uit. Er is een grote tuin — om in te verdwalen — met veel speelmogelijkheden. Iets verderop kunnen de kinderen zelfs hutten bouwen en in bomen klimmen. Binnen werken we met echte materialen, zoals pannen en afwasspulletjes en in het winkeltje met lege verpakkingen. Dat maakt het spelen nog spannender. Op Vreewijk worden 10 kinderen in de Plusgroep opgevangen. Het betreft hier een gespreide groep met zowel reguliere als Plusopvang-kinderen.
Pedagogisch
beleid
Zie: https://www.kinderdam.nl/over-kinderdam/pedagogisch-beleid
Communicatie met ouders
Ouderbetrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Hoe wij dit vormgeven staat beschreven bij samen met ouders https://www.kinderdam.nl/over-kinderdam/kwaliteit/samen-met-ouders). We hebben een actieve oudercommissie (OC) die functioneert als wijkoudercommissie voor de wijk Vreewijk.
Aanmeldings- procedure
Zie: https://www.kinderdam.nl/aanbod/kinderdagopvang