Pinokkio  

Zaagmolenstraat 186, 3035HL, Rotterdam

Pinokkio, Rotterdam - Beste-kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf Pinokkio is gevestigd aan de Zaagmolenstraat, in hetzelfde gebouw als BSO Reddertjes. De groepsruimten zijn groot en licht en er is een grote, beschutte tuin waar de kinderen veilig kunnen spelen. Bij wat minder mooi weer maken we gebruik van de sportzaal van het buurthuis. We... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Kinderdagverblijf Pinokkio is gevestigd aan de Zaagmolenstraat, in hetzelfde gebouw als BSO Reddertjes. De groepsruimten zijn groot en licht en er is een grote, beschutte tuin waar de kinderen veilig kunnen spelen. Bij wat minder mooi weer maken we gebruik van de sportzaal van het buurthuis. We doen er peutergym, bewegingsspelletjes en de kinderen kunnen er heerlijk voetballen. Pinokkio is onderdeel van Integraal Kindcentrum (IKC) De Ontdekkingsreis en heeft daardoor een nauwe samenwerking met peuterschool Mozaiek van Peuter & Co, basisschool het Plein en Welzijn Noord. Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag is een Peuter & Co-peuterspeelzaalgroep gecombineerd met de peuters van de hele dagopvang. Pinokkio is een Lekker Fit!-kindcentrum. We werken met het Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE)-programma Startblokken en met duo-groepen.
Pedagogisch
beleid
Zie: https://www.kinderdam.nl/over-kinderdam/pedagogisch-beleid
Communicatie met ouders
Ouderbetrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Hoe wij dit vormgeven staat beschreven bij samen met ouders (https://www.kinderdam.nl/over-kinderdam/kwaliteit/samen-met-ouders).
Aanmeldings- procedure
Zie: https://www.kinderdam.nl/aanbod/kinderdagopvang