De Kindercarrousel  

Strevelsweg 181, 3073DZ, Rotterdam

4,1
De Kindercarrousel, Rotterdam - Beste-kinderdagverblijf

De Kindercarrousel is gehuisvest in het Carolusgebouw. We hebben een groen schoolplein waar de kinderen heerlijk kunnen spelen en van alles kunnen ontdekken. Daar horen ook onze moestuinen bij. We ontvangen de kinderen in een huiselijke sfeer waarin zij de mogelijkheid hebben om zich optimaal te... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
De Kindercarrousel is gehuisvest in het Carolusgebouw. We hebben een groen schoolplein waar de kinderen heerlijk kunnen spelen en van alles kunnen ontdekken. Daar horen ook onze moestuinen bij. We ontvangen de kinderen in een huiselijke sfeer waarin zij de mogelijkheid hebben om zich optimaal te ontwikkelen. Op kinderdagverblijf De Kindercarrousel worden 10 kinderen in de Plusgroep opgevangen. Het betreft hier een gespreide groep met zowel reguliere als Plusopvang-kinderen. Wij zijn betrokken en zorgen voor zoveel mogelijk plezier op de groep. Hierbij sluiten wij waar mogelijk aan bij de interesses en behoeften van de kinderen. We zijn erop gericht de kinderen altijd uitdaging te blijven bieden. De Kindercarrousel is een Lekker Fit!-kindcentrum en bovendien werken wij met het VVE-programma Ben ik in Beeld.
Pedagogisch
beleid
Zie: https://www.kinderdam.nl/over-kinderdam/pedagogisch-beleid
Communicatie met ouders
Ouderbetrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Hoe wij dit vormgeven staat beschreven bij samen met ouders (https://www.kinderdam.nl/over-kinderdam/kwaliteit/samen-met-ouders).
Aanmeldings- procedure
Zie: https://www.kinderdam.nl/aanbod/kinderdagopvang