Druppels  

Gebbeweg 14, 3192GE, Hoogvliet Rotterdam

Druppels, Hoogvliet Rotterdam - Beste-kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf Druppels is een kleine knusse locatie met een verticale- en een peutergroep. Het vrijstaande pand straalt een warme huiselijke sfeer uit, en heeft een ruime tuin waar we met de kinderen dagelijks spelen en ontdekken. Ook maken we regelmatig uitstapjes met de kinderen: zo gaan we... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Kinderdagverblijf Druppels is een kleine knusse locatie met een verticale- en een peutergroep. Het vrijstaande pand straalt een warme huiselijke sfeer uit, en heeft een ruime tuin waar we met de kinderen dagelijks spelen en ontdekken. Ook maken we regelmatig uitstapjes met de kinderen: zo gaan we met een klein groepje vaak vers brood halen bij de bakker en brengen we met de peuters bezoekjes aan de 'opa's en oma's' van Wooncentrum Westersteijn. Druppels is een gecertificeerde 'Ben ik in beeld'-locatie. Ook zijn er enkele Plusplaatsen voor kinderen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Kinderdagverblijf Druppels is onderdeel van het Integraal Kind Centrum (IKC) Zalmplaat. Dat betekent dat we waar mogelijk een doorgaande ontwikkel- en leerlijn verzorgen met basisschool Zalmplaat in de wijk.
Pedagogisch
beleid
https://www.kinderdam.nl/over-kinderdam/pedagogisch-beleid
Communicatie met ouders
Ouderbetrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Hoe wij dit vormgeven staat beschreven bij samen met ouders (https://www.kinderdam.nl/over-kinderdam/kwaliteit/samen-met-ouders). Op DruPPels is een oudercommissie (OC) actief. zij werkt nauw samen met de OC van BSO de Buffer.
Aanmeldings- procedure
https://www.kinderdam.nl/aanbod/kinderdagopvang