De Kinderkade  

Noorderhavenkade 10, 3038XG, Rotterdam

De Kinderkade, Rotterdam - Beste-kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf Kinderkade maakt deel uit van kindcentrum Kinderkade. Naast het kinderdagverblijf zijn hier ook een BSO en een peuterspeelgroep gevestigd. Kindcentrum Kinderkade is gevestigd tussen Daltonschool de Margriet en Jenaplanschool De Blijberg. Het kinderdagverblijf heeft vier... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Kinderdagverblijf Kinderkade maakt deel uit van kindcentrum Kinderkade. Naast het kinderdagverblijf zijn hier ook een BSO en een peuterspeelgroep gevestigd. Kindcentrum Kinderkade is gevestigd tussen Daltonschool de Margriet en Jenaplanschool De Blijberg. Het kinderdagverblijf heeft vier verticale groepen, die allen aan de tuin grenzen. Via de centrale hal, waar de kinderen geregeld (samen) spelen, kom je bij de groepen.
De grote, zonnige tuin heeft diverse hoeken met een ontdektuin voor de dreumesen, een buitenbox voor de baby's en een plein waar de kinderen heerlijk veilig kunnen spelen, steppen en fietsen. Wij vinden het belangrijk dat kinderen de kans krijgen hun talenten te ontdekken en te benutten. Dat kan in deze omgeving waar de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen. Bij Kinderkade laten we ons inspireren door de Jenaplan-principes.
Pedagogisch
beleid
Zie: https://www.kinderdam.nl/over-kinderdam/pedagogisch-beleid
Communicatie met ouders
Ouderbetrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Hoe wij dit vormgeven staat beschreven bij samen met ouders (https://www.kinderdam.nl/over-kinderdam/kwaliteit/samen-met-ouders). Wij hebben een actieve oudersommissie (OC) voor het kinderdagverblijf en de BSO.
Aanmeldings- procedure
Zie: https://www.kinderdam.nl/aanbod/kinderdagopvang