BinnensteBuiten  

Roel Langerakweg 25, 3041JK, Rotterdam

8,1
BinnensteBuiten, Rotterdam - Beste-kinderdagverblijf

Wat direct opvalt bij kindcentrum BinnensteBuiten is de prachtige ligging in het Roel Langerakpark. De aangrenzende Natuurspeeltuin de Speeldernis en de grote glooiende tuin vormen een groene omgeving waarin kinderen van alles kunnen ontdekken en beleven. BinnensteBuiten is een Het... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Wat direct opvalt bij kindcentrum BinnensteBuiten is de prachtige ligging in het Roel Langerakpark. De aangrenzende Natuurspeeltuin de Speeldernis en de grote glooiende tuin vormen een groene omgeving waarin kinderen van alles kunnen ontdekken en beleven. BinnensteBuiten is een Het NatuurRijk-locatie; de natuur speelt hier een belangrijke rol. Ook binnen is de natuur in allerlei facetten terug te vinden. De architectuur van het gebouw — veel licht en open ruimten — biedt alle gelegenheid de seizoenen op de voet te volgen. Zelfs baby’s kunnen vanaf het babykleed genieten van de wereld buiten.
Pedagogisch
beleid
Zie: https://www.kinderdam.nl/over-kinderdam/pedagogisch-beleid
Communicatie met ouders
Ouderbetrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Hoe wij dit vormgeven staat beschreven bij samen met ouders (https://www.kinderdam.nl/over-kinderdam/kwaliteit/samen-met-ouders).
Aanmeldings- procedure
Zie: https://www.kinderdam.nl/aanbod/kinderdagopvang