Knus Thuys  

Wilhelminastraat 193H, 1054WE, Amsterdam

Knus Thuys, Amsterdam - Beste-kinderdagverblijf

Naast dat we werken met gekwalificeerde medewerkers, hebben we het pand volgens de veiligheidsnormen en op comfort aangepast zoals aanrakingsveilige stopcontacten, brandwerende/vertragende maatregelen, vloerverwarming , een knuffelmuur, een ventilatiesysteem waarbij vervuilde of vochtige lucht... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Naast dat we werken met gekwalificeerde medewerkers, hebben we het pand volgens de veiligheidsnormen en op comfort aangepast zoals aanrakingsveilige stopcontacten, brandwerende/vertragende maatregelen, vloerverwarming , een knuffelmuur, een ventilatiesysteem waarbij vervuilde of vochtige lucht afgevoerd wordt, een sensormat in bed (signaal gaat af als een baby niet meer ademt) en camera’s. Onze leefruimte heeft een babylounge (grote grondbox) en hoeken voor de grotere kinderen. De leefruimte heeft een serre en openslaande deuren die toegang geven tot onze omsloten natuurbelevingstuin (op het zuiden) met ook daar een apart speelgedeelte voor baby’s. Ook kan er buiten geslapen worden in onze slaaphuisjes (kinderen zouden hierin langer en dieper slapen). De huisjes staan vlak bij de deur zodat we de kinderen altijd in de gaten kunnen houden.

Dagelijks eten de grote kinderen een warme, biologische maaltijd. De vestiging wordt geleid door een HBO’er die zelf ook op de groep staat. Zij en
Pedagogisch
beleid
biologisch, buiten, beleven
Communicatie met ouders
via nieuwsbrief. overdracht. website. Met name persoonlijk.
Aanmeldings- procedure
Via de website: www.knusthuys.nl. Vul een inschrijfformulier in.