Kinderdagverblijf Small Ones  

Gloriantstraat 1, 1055CS, Amsterdam

Kinderdagverblijf Small Ones, Amsterdam - Beste-kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf Small Ones biedt professionele opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De opvang vindt plaats in een huiselijk sfeer van geborgenheid, veiligheid en vertrouwelijke band met de pedagogisch medewerkers en andere kinderen. Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Kinderdagverblijf Small Ones biedt professionele opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De opvang vindt plaats in een huiselijk sfeer van geborgenheid, veiligheid en vertrouwelijke band met de pedagogisch medewerkers en andere kinderen.
Pedagogisch
beleid
De kinderen die bij ons op de opvang komen, worden opgevangen vanuit een basis van vertrouwen en veiligheid.
Communicatie met ouders
inderdagverblijg Small Ones vindt het ontzettend belangrijk dat de ouders van de kinderen die op het kinderdagverblijf zitten zeer actief worden betrokken bij de opvang en bij het kinderdagverblijf. Het is in direct belang van het kind dat u goed geïnformeerd bent over ons als kinderdagverblijf en onze manier van werken. we communiceren via persoonlijk contact bij brengen en halen . periode nieuwsbrief en via Bitcare app
Aanmeldings- procedure
Indien u uw kind wenst in te schrijven bij Small Ones, dan kunt u online aanmeldingsformulier op de website invullen. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op om te laten weten of er een plek beschikbaar is en voor het plannen van eventueel een vrijblijvend rondleiding/kennismaking.