Kinderdagverblijf De 3 Leeuwtjes  

Pasteurplein 18, 2522RC, 's-Gravenhage

9,5
Kinderdagverblijf De 3 Leeuwtjes, 's-Gravenhage - Beste-kinderdagverblijf

Kinderopvang De 3 Leeuwtjes is een locatie met een kleinschalige vorm van opvang voor kinderen van 0 t/m 4 jaar in een huiselijke sfeer. Kinderdagopvang De 3 Leeuwtjes is begonnen als een gastouderopvang, de kwaliteit van een kinderdagverblijf wordt gecombineerd met absolute kleinschaligheid in... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Kinderopvang De 3 Leeuwtjes is een locatie met een kleinschalige vorm van opvang voor kinderen van 0 t/m 4 jaar in een huiselijke sfeer. Kinderdagopvang De 3 Leeuwtjes is begonnen als een gastouderopvang, de kwaliteit van een kinderdagverblijf wordt gecombineerd met absolute kleinschaligheid in één verticale groep in huiselijke sfeer. De houders van het Kinderdagverblijf zijn tevens ook de medewerkers.

Zowel binnen als buiten is er een aanbod van (educatief) speelgoed aanwezig. De binnenruimte is huiselijk ingericht met diverse speelhoeken waar de kinderen op eigen initiatief speelgoed kunnen kiezen en pakken buiten de gezamenlijk aangeboden activiteiten om.

Natuurlijk beschikken we over de Kinderboerderij, bos en diverse speeltuinen die op loopafstand van de opvang liggen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat we regelmatig gezellige uitstapjes maken en dagelijks naar buiten gaan. Door de kinderen opvang te bieden in deze omgeving en hen regelmatig te betrekken bij de dieren voeren e
Pedagogisch
beleid
Wilt u ons pedagogisch beleid lezen ? stuur ons een mail en wij sturen u de documenten.
Communicatie met ouders
Wij vinden het belangrijk dat wij goed kunnen communiceren met de ouders. Dagelijks krijgt u een overdracht en mochten er bepaalde documenten bij nodig zijn mailen wij de ouders altijd. De ouders zelf kunnen ons altijd bellen. whatsapen. mailen of een gesprek aangaan.
Aanmeldings- procedure
Als u uw kind wilt aanmelden bij ons dan kan u dat doet via de website, mochten er eerst nog vragen zijn of andere wensen kan u altijd bellen. Zodra wij een aanmelding binnen krijgen nemen wij altijd eerst telefonisch contact op voor een kennismakingsgesprek, na kennismaking plannen wij ook altijd nog een intake na de intake is u kind van harte welkom bij ons op de groep en kan de opvang starten.