Kinderdagverblijf Ons Stalleke  

Goorweg 1a, 5133NK, Riel

Kinderdagverblijf Ons Stalleke, Riel - Beste-kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf Ons stalleke is een kleinschalig kinderdagverblijf in een landelijke omgeving. Er is één verticale groep in een huiselijke sfeer. Het persoonlijke contact staat voorop. Er worden dagelijks activiteiten aangeboden die verschillende ontwikkelingsgebieden stimuleren. Ook wordt... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Kinderdagverblijf Ons stalleke is een kleinschalig kinderdagverblijf in een landelijke omgeving. Er is één verticale groep in een huiselijke sfeer. Het persoonlijke contact staat voorop. Er worden dagelijks activiteiten aangeboden die verschillende ontwikkelingsgebieden stimuleren. Ook wordt er zoveel mogelijk buiten gespeeld, ook bij slecht weer is dit mogelijk onder de overdekte buitenspeelplaats.
Pedagogisch
beleid
het kind staat centraal. Binnen deze vertrouwde omgeving stelt ‘’Ons Stalleke’’ een persoonlijke benadering van het kind voorop. Ieder kind is uniek! elk kind denkt, voelt en handelt anders, en dat maakt kinderen juist zo leuk. Ik geloof dat elk kind op zijn of haar eigen tempo ontwikkelt, en dat het van belang is dat ik het kind volg. Een kind weet en voelt veel, en dit alles zal zijn weg vinden wanneer een kind hier de ruimte voor krijgt.
Communicatie met ouders
Elke dag vind er in de ochtend en avond een overdracht plaats. Elk kind heeft een eigen kind mapje waarin geschreven wordt. Ook is er jaarlijks een observatie gesprek met de ouder.
Aanmeldings- procedure
U kunt zich via onze site aanmelden en wij nemen dan contact met u op. Of u kunt een email sturen naar info@onsstalleke.nl.