KC Villa Nova  

Kerkstraat 104, 5126GD, Gilze

KC Villa Nova, Gilze - Beste-kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf Villa Nova in Gilze heeft een prachtige locatie in cultureel centrum De Schakel. Villa Nova is een plek vol aandacht voor kinderen van nul tot vier jaar. De vertrouwde gezichten van deskundige pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat uw kind zich bij ons prettig voelt. Op... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Kinderdagverblijf Villa Nova in Gilze heeft een prachtige locatie in cultureel centrum De Schakel. Villa Nova is een plek vol aandacht voor kinderen van nul tot vier jaar. De vertrouwde gezichten van deskundige pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat uw kind zich bij ons prettig voelt.
Op onze groep krijgen baby’s letterlijk de ruimte. Ze bepalen hun eigen plek en hun eigen tempo. Dat zie je terug in de rust die de groep uitstraalt, de inrichting en het spelmateriaal. Er is veel aandacht en tijd voor het individuele kind.
In activiteiten besteden we aandacht aan alle ontwikkelingsgebieden. We bieden verschillende activiteiten aan gericht op de verschillende leeftijden. De peuters dansen en ravotten bijvoorbeeld in de grote speelhal van de buitenschoolse opvang of knutselen in het atelier. In de gezellige leeshoek kunnen we samen rustig een boekje lezen. Ook veel buiten te vinden. Er is een mooie buitenruimte met allerhande klim- en speelmogelijkheden. Het is iedere dag een feestje!
Pedagogisch
beleid
Ons pedagogisch beleid is uitgebreid beschreven en terug te vinden op www. kinderopvanghumanitas.nl. Op deze website vindt u ook meer informatie over kinderdagverblijf Villa Nova. Kinderopvang Humanitas heeft op basis van haar pedagogische visie een aantal speerpunten ontwikkeld, passend bij de ontwikkelingsfase van uw kind: Ruim baan voor baby’s Activiteitengericht werken Buiten-zijn en buiten-spelen Wiskids, kinderen ontwikkelen spelenderwijs Kinderparticipatie Gezonde voeding Samen kijken
Communicatie met ouders
Dagelijkse hebben we contact met u als ouder tijdens het brengen en halen. U weet direct hoe de dag is gelopen en wat voor ervaringen uw kind heeft opgedaan. Daarnaast volgen we de ontwikkeling van uw kind en hebben we hierover jaarlijks contact. Op onze extranetsite (waar u als ouder toegang tot krijgt) vindt u foto's van de activiteiten waaraan uw kind heeft deelgenomen.
Aanmeldings- procedure
Voor informatie kunt u kijken op www.kinderopvanghumanitas.nl Hier kunt u ook een rondleiding aanvragen. Want over opvang lezen is natuurlijk goed, maar de sfeer proeven, zien hoe we werken is, kennis maken met de pedagogisch medewerkers en 'gevoel' krijgen bij onze locatie is ook belangrijk.