Catootje & Obelix  

Kerkweg 1A, 1687PJ, Wognum

8,8
Catootje & Obelix, Wognum - Beste-kinderdagverblijf

Vindt u het belangrijk dat uw kind(eren) verblijven in een ongedwongen, veilige en huiselijke sfeer? Waar kleinschaligheid voorop staat, volop ruimte is om binnen en buiten te spelen? Met kinderboerderij en appelboomgaard in eigen... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Vindt u het belangrijk dat uw kind(eren) verblijven in een ongedwongen, veilige en huiselijke sfeer? Waar kleinschaligheid voorop staat, volop ruimte is om binnen en buiten te spelen? Met kinderboerderij en appelboomgaard in eigen tuin!
Pedagogisch
beleid

Deze gegevens zijn nog niet gevuld.

Communicatie met ouders
Persoonlijk contact is het aller belangrijkste bij de overdracht momenten 's ochtends en 's middags. Daarnaast werken wij met een ouderportaal en worden de ouders éénmaal per jaar uitgenodigd voor een 10-minuten gesprek.
Aanmeldings- procedure
De aanmelding van uw kind voor het kinderdagverblijf/ BSO vindt plaats via het inschrijfformulier op deze site. Na aanmelding ontvangt u een schriftelijke bevestiging. Als er een plaats beschikbaar is, nemen wij contact op met de ouders/verzorgers. Indien wij geen plaatsingsmogelijk hebben, ontvangt u bericht dat uw kind op een wachtlijst komt te staan. Voor meer informatie verwijzen we u graag door naar onze site.